Szekeres Viktor

Három színész távozik A Grace klinikából

Egykor Amerika legnézettebb sorozata volt a A Grace klinika, s bár napjainkban már más széria birtokolja ezt a titulust, Shonda Rhimes szériája még mindig az élvonalban van. Azonban most 3 színészt is elveszít.

Sem itthon, sem Amerikában nem közelíti meg egykori népszerűségét A Grace klinika című kórházas sorozat, de ennek ellenére odakint még mindig a legnézettebb drámák közé tartozik, így cseppet sem meglepő módon ősztől már a 9. szezonja fog indulni, s a színészek zöme már a 10. évadra is aláírta a szerződését. Azonban nem minden színész fog maradni az elkövetkező években, hiszen az új epizódokra két régi arc már nem tér vissza, s egy harmadik is csak pár részt vállal az új etapból.

Érdekes módon egyik távozó sem tartozik a legrégebbi motorosok közé, nem tagja az alapgárdának. A nálunk még nem sugárzott 8. évados fináléban megölt Lexie (Chyler Leigh) karaktere természetes, hogy nem tér vissza, s ugyancsak az előző szezon végén lebegtették be, hogy Teddy (Kim Raver) is távozik a Seattle-ben található Grace kórházból. Aki még kap némi időt búcsúra, az nem más, mint Mark (Eric Dane), aki a trióból a legrégebbi karakter, a második évad vége óta tagja a stábnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    A Grace klinika még fut?