Szekeres Viktor

Megkapta a legmagasabb korhatárt a The Expendables 2

Még Chuck Norris és a Lionsgate stúdió kedvéért sem lesz kevésbé erőszakos a The Expendables - A feláldozhatók folytatása, mely megkapta az egyik legmagasabb korhatárt Amerikában.

Minden előzetes híreszteléssel szemben a The Expendables - A feláldozhatók 2 végül megkapta a legmagasabb kommersz korhatárt az MPAA-től, mely Amerikában sok más funkciója mellett afféle Korhatár Bizottságként is működik. Ez azt jelenti, hogy felesleges volt amiatt aggódni, hogy az első résszel ellentétben a készítők visszavennének az akciók intenzitásából. Az R-es korhatár-besorolás indoklásául a szervezet az erőszak mennyiségét hozta fel, a nem túl kendőzetlen beszédstílust, valamint egy rövid szexuális innuendót.

Az Amerikában augusztus 17-én, itthon pedig rá két hétre bemutatásra kerülő film mellett az MPAA további, bemutató előtt álló produkciókat is értékelt. Ezek többsége ugyancsak R-es besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy 17 éven alul csak szülő, vagy nagykorú kíséretével lehet megnézni a filmet. Többek között így lett korhatáros a The Campaign című poitikai komédia Will Ferrell és Zach Galifianakis főszereplésével, a Joe Wright-féle Anna Karenina és Spike Lee új filmje, a Red Hook Summer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #4
    leszarom hogy milyen besorolású lesz csak jönnjön a film,
    ez a besorolás amúgy is faszság aki akarja megnézi letölti kortól függetlenül szal csak pacsizzák a kakit
  • Zombee #3
    Ez örömteli hír. :)
  • Jawarider #2
    Inkább jöjjön már moziba a film.
  • pokolfiu #1