Szekeres Viktor

Videó került ki a netre a Vasember 3 forgatásáról

Akik akarnak némi Vasember 3-spoilert, azoknak ma jó napjuk van, ugyanis felkerült a netre egy több mint 2 perces videó az egyik kaszkadőrjelenet forgatásáról. Spoiler következik.

Rég láttunk már forgatási videókat, hiszen míg tavaly minden tele volt A sötét lovag: Felemelkedés, az új Superman vagy A csodálatos pókember munkálatairól felvett képsorokkal, addig idén nem nagyon készül olyan film, ami ennyire beindította volna az embereket. Sebaj, legalább nem futunk bele sok spoilerbe, mondhatnánk Most viszont felkerült a netre a Vasember harmadik részének egy kaszkadőrjelenetének készüléséről szóló videó.


Shane Black jelenleg Észak Carolina államban forgatja a filmet, s a napokban Oak Islanden vettek fel egy ejtőernyős jelenetet, melyet természetesen több bámészkodó is rögzített. Az információk szerint a jelenet az Air Force One, azaz az elnöki különgép megtámadását követően zajlik, a gépről menekülők ugrását mutatja be. A Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Jon Favreau, Ben Kingsley, Guy Pearce, James Badge Dale és Ashley Hamilton főszereplésével készült filmet Amerikában május harmadikán mutatják be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!