Szekeres Viktor

Az első képek a Wolverine 2 forgatásáról

Majdnem napra pontosan egy év múlva mutatják be Amerikában Wolverine legújabb kalandjait, így egyelőre csak a forgatás megkezdéséről érkeztek fotók, amik elárulnak ezt-azt.

Ausztráliában elkezdődött az X-Men kezdetek: Farkas folytatása, s ezen alkalomból a stúdió jó pár újságírót meghívott, hogy bemutassa, milyen körülmények között készül a film. Az újságírók pedig, ha már ott voltak, lelkesen fényképeztek, és az if.com.au le is közölt pár fényképet, melyek igaz csak vázlatok és makettel, de akár spoileresek is lehetnek.


Ráadásul utólag az is kiderült, hogy az egyik táblán a sajtó elől eltitkolni kívánt információt mutattak be a médiának, így azok képviselőit utólag arra kérték, hogy vegyék le a képet a netről. A többi képet egyébként itt lehet megnézni, a legfelső a cenzúrázott fotó. A képek alapján megerősítést nyer az a korábbi információ, hogy a film egy része a II. világháború alatt, egy fogolytáborban játszódik, de szerepet fog kapni a történetben egy mély kút is, valamint egy atombomba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #1
    Ezt komolyan lekellett közölni?
    Kit érdekel?