Szekeres Viktor

Háromszoros gázsit akarnak a legnézettebb komédia szereplői

A napokban fogják bejelenteni, hogy az amerikai kereskedelmi korosztály által legviccesebbnek tartott Modern család színészeinek epizódonkénti fizetése 200 ezer dollárra fog nőni.

Amerika legnézettebb sorozatait birtokolni és gyártani sem gond nélküli mulatság, hiszen a hagyomány szerint az eredetileg általában hét évadra szerződtetett színészek a 3-4. szezon környékén fizetésemelést kérnek, hogy az általuk hazavitt összeg nagyjából egyenértékű legyen az általuk produkált munka mértékével. Ez pedig hosszas bértárgyalásokat szül, amelyek esetleg az új évad kezdését is arrébb tolhatják.

Tavalyelőtt az akkor legnépszerűbbnek számító Agymenők szereplői tornázták fel eredeti fizetésüket heti 250-300 ezer dollárra, most pedig a Modern család (Modern Family) szereplőgárdájának nagy része gondolta úgy, hogy itt az ideje, hogy a jelenleg 50-65 ezer dolláros gázsijukat megháromszorozzák nagyjából 200 ezer dollárra. Sofia Vergara, Sofia Vergara, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson és Eric Stonestreet képviselői közösen tárgyalnak a sorozat gyártójával, valószínűleg ugyanolyan mértékű emelésben fognak részesülni a napokban. Ed O'Neil külön fogja megújítani szerződését, köszönhetően annak, hogy ő már eleve majdnem kétszeres pénzért írt alá a Modern családhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    a 10. évadban ők is simán keresnének 1 milliót, mint a 6 jóbarát. schwimmerék sem kerestek a 4. évadban ennyit. meg aztán a jóbarátokénál jóval magasabb fizetések is voltak.
  • galocza #1
    ez soknak tűnik és sok is persze, de mégis aprópénz a david schwimmer által kialkudott milka/epizódhoz képest (jóbarátok).