Szekeres Viktor

Véletlenül kiderült, hogy kik lesznek a Thor 2 rosszfiúi?

A Marvel Studios hivatalosan még egy ideig biztosan titkolni akarta, hogy kivel kell megküzdenie Thornak a róla szóló szuperhős-film folytatásában, de lehet, hogy idő előtt kiderült az igazság.

Sokan már sejtették pár napja, de most már egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Thor második részében a sötét elfek lesznek a fő rosszfiúk. Az I Review Too a napokban interjút készített James Grogan, kaszkadőrrel, aki a következőket mondta: "Teljesen véletlenül, de most a tegnapi példa jut eszembe, amikor a Thor 2-n dolgoztam. Rengeteg kaszkadőrt kellett behívnunk, s a rendező, mikor megérkezett azt mondta, hogy ma elfeknek kell lennetek. Én meg csak néztem, hogy mi a fene az az elf? A rendező végül azt kérte, hogy kószáljunk összevissza, mint ezek a természetfölötti állatok. A legröhejesebb dolog volt, amit valaha csináltam, de az ember ilyenkor nem ezen gondolkodik, hanem magára húzza a szerepét."


És mivel a Comic-Conon a Marvel Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a Thor második részének Thor: The Dark World lesz a címe, így valószínűleg lehet némi igazságtartalma a találgatásnak, hiszen a sötét elf angolul dark elf néven fut. A Thor folytatását, melyre az első rész szereplőgárdájából mindenki vissza fog térni, "aki számít" Amerikában 2013. november nyolcadikán kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hedgehunter #8
    Ott a pont...
  • kalapos01 #7
    Itthon minden szarra rányomják, hogy bestseller, ha rákerül valami listára, de csak a legjobb könyvei ütötték meg amerikában a százezres példányszámot. Abszolút rétegközönségnek készülnek a könyvei. Hiába voltak tök jók egykor, hiába érdekelnének engem is, tízezer, az embereket jobban érdeklő adaptációt lehetne akkor csinálni. (A fantasy-ről van szó, sokkal sikeresebb adaptációk is buktak már, eleve nem mer ilyesmit csinálni Hollywood.)
  • Shiwo #6
    elég sok Salvatore regény Best Seller volt az amcsiknál, ha hozzávesszük a különböző országok kiadásait, akkor szerintem igen is lenne elég nézője a dolognak...

    gondolom kisebb, "gagyibb" filmgyártók már érdeklődtek a jogok iránt, de ők nem kapták meg, a nagy nevekkel meg nem sikerült megalkudni...

    ne feledjétek, ez nem csak Salvatore-on múlik, ugyanis a Forgotten Realms jogai a Hasbro-nál vannak (miután felvásárolta a Wizards-t)

    még Salvatore is többször megemlítette nyilatkozataiban, hogy nincs mindenben szabad keze, mikor Drizzt kalandjait írja, és egyeztetnie kell a dolgokról, van, hogy utasításba kap dolgokat, hogy mi szerepeljen a regényekben
  • kalapos01 #5
    "ott van egy rakás forgotten realms könyv, amiből akkora blockbustert lehetne készíteni... "

    És akkor felébredtél. (Ha még a könyveket sem tudják értelmes példányszámban eladni, akkor hova filmesítsenek meg?)
  • nlght #4
    a legszarabb fantasy forgatókönyveket is megfilmesítik, pedig ott van egy rakás forgotten realms könyv, amiből akkora blockbustert lehetne készíteni... ráadásul ezek a storyk általában trilógiák vagy pentalógiák, szóval még hollywood is jobban megtömhetné a zsebét a folytatásokkal, ha bejön az első rész... de ezek szerint senki sincs ott, aki valaha is olvasott volna egy valódi sötét elf regényt, pedig elvileg R.A. Salvatore tette népszerűvé őket és nem a Marvel (valszeg anno Tolkien tálalta az alapkoncepciót)
  • Zombee #3
    Mi van, ha csak a kaszkadőr nem volt tisztában? A köztudatban nincsenek elfek, ismerik őket a fantasy játék/könyv/film rajongók, meg aki sokat böngészik, de a koca gyűrűk urás már nem biztos. A legtöbben pedig valószínűleg egyáltalán nem tudják, mi azaz elf.
  • GaborT28 #2
    Azt hiszem már értem miért a silány minőség sztori tekintetében ezekben a filmekben.(Lehet fikázni a hozzászólásomért) - De ha valaki azzal nincs tisztában, h mi az az elf a köztudatban, akkor miért akar képregényfilmet/fantasyt készíteni? (vagy legalább, ne elfnek nevezné a természetfölötti állatait.)
  • CybeRick #1
    "mi a fene az az elf? A rendező végül azt kérte, hogy kószáljunk összevissza, mint ezek a természetfölötti állatok. " - A legsötétebb ezek szerint a rendező lenne? "természetfölötti állatok"=elfek????