Szekeres Viktor

A Lost készítője írja át a San Andreas 3D-t

Úgy tűnik, hogy még mindig nem tökéletes a San Andreas 3D forgatókönyve, hiszen egy újabb írót szerződtetett a New Line stúdió, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény.

A Variety értesülései szerint a Lost - Eltűntek című kultsorozat egyik fő írója, Carlton Cuse fogja átírni a New Line Cinema San Andreas 3D című katasztrófafilmjének forgatókönyvét, illetve annak első változatát. A tavaly bejelentett, vélhetően nagyszabásúnak szánt, egy kaliforniai földrengéssel foglalkozó projekt forgatókönyvét eredetileg Andre Fabrizio és Jeremy Passmore írta, s az ő munkájukat polírozta tovább Allan Loeb.

Bár a szerződés megírása egyelőre még nem történt meg, a tervek szerint a San Andreas 3D-t az a Brad Peyton rendezné, aki idén már sikerre vitte az Utazás a rejtélyes szigetre, igaz korábban első filmjével, a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszújával bizonyította, hogy nem feltétlenül őstehetség. Cuse egyébként veterán tévés írónak számít, nemcsak a Lost - Eltűnteken dolgozott, hanem az ugyancsak kultikus Vadnyugati fejvadászon, de ő volt a készítője a Nash Bridges-nek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #5
    Képzelheted milyen szar lett volna, ha nem nekik adják pofozgatásra...nem velük volt a baj, én úgy érzem.
  • morden #4
    A lost íróinak semmit nem szabadna odaadni, lásd Prometheus film...
  • sajtosnudli #3
    Aszittem má GTA :((
  • KRTuning #2
    Akkor 4-6 órányi zavaros katyvasz után se derül majd ki semmi? :D
  • jackoneill90 #1
    ó én meg azt hittem GTA San andreas 3D