Szekeres Viktor

Megvan a TV2 több százmillió forintos valóságshow-jának riportere

Egy fiatal színészre bízta a Voice riporteri feladatait a TV2. Bányai Miklós mindenhol ott lesz, ahol történik valami a reality-vel kapcsolatban, kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt meg a nézőkkel.

A TV2 közleménye szerint a huszonhét éves Bányai Miklós lesz a TV2-n hamarosan induló énekes valóságshow, a Voice riportere. A színész végzettségű Bányai feltűnik majd az élő adásokban, de ő vezeti majd az ezekkel egy időben futó online közvetítést, valamint házigazdája lesz a Voice televíziós kísérőműsorának is. A Voice riportereként állítólag mindenhol ott lesz, ahol történik valami: betekintést enged a kulisszák mögé, interjút készít a versenyzőket és beszámol a legfrissebb hírekről is.

Bányai számos színházi szerepet, reklámfilm forgatást és külföldi filmszerepet tudhat maga mögött. Az ősszel induló Voice - Magyarország hangja egyik új arca a következőt nyilatkozta a felkéréssel kapcsolatban: "Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helyt állni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorában."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MutenRoshi #2
    Ahogy a képen tartja a kezét az egy sértés az Agincourt-i csata óta. Ráadásul pont ellentétes azzal amit a háttérben a mikrofont tartó kéz csinál.
  • Laza #1
    A TV2 félő, hogy ezt is elszúrja ... na meg itt sem tudták kihagyni azt, hogy a "Magyarország hangja" ... már a Megasztárnál is ezt hangoztatták, pedig szvsz nem hogy alapja nincs, de még igaz sem volt :)