Szekeres Viktor

Folytatódik a Mortal Kombat-sorozat

Második szezont kapott a Mortal Kombat: Legacy, s ami még fontosabb, a történet ezúttal valóban a Mortal Kombatról fog szólni, melyen régi és újabb karakterek egyaránt részt vesznek.

A hétvégén San Diegóban megrendezésre került képregényes / filmes / sorozatos / játékos geek rendezvényen, a Comic-Con Kevin Tancharoen, a Mortal Kombat: Legacy című sorozat rendezője és producere bejelentette, hogy a széria vissza fog térni egy második évadra. Az alul látható videóban Tancharoen elmondja, hogy a szkriptek elkészültek, és a második szezon ezúttal minden felvezetés nélkül magáról a Mortal Kombat tornáról fog szólni.


Természetesen a rajongókat leginkább az érdekli, hogy mely karakterek fognak indulni a tornán. A rendező az ő nevüket is felfedte: Kano, Liu Kang, Raiden, Johnny Cage, Scorpion, Sub Zero, Sonya, Kung Lao, Kitana, Mileena, Jax, Baraka, Stryker, Shang Tsung, Quan Chi, Ermac, Kenshi. Az sajnos még nem derült ki, hogy már idén láthatjuk-e a Mortal Kombat: Legacy folytatását, vagy csak jövőre, de az biztos, hogy az elkészülése után Kevin Tancharoen nekiláthat a mozifilm forgatásának is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)