Szekeres Viktor

Megérkezett a Fringe 5. évad mozis előzetese

Rengetegen hagyták már ott a Fringe című scifit, de akik kitartottak az ötödik szezonra, azok valószínűleg különleges elbánásban fognak részesülni az alkotóknak köszönhetően, hiszen az utolsó évad következik.

Szeptember 28-án tér vissza az amerikai képernyőkre a Fringe című scifi-sorozat, melyet itthon A rejtély címmel az RTL Klub ad, s a tervek szerint jövőre folytat a harmadik szezonnal. A visszatérés azt jelenti, hogy a Fringe immáron az ötödik szezonját kezdheti el taposni, s ez az évad egyben az utolsó is lesz. Ez azt jelenti, hogy talán még idén véget ér a széria, amelynek utolsó szezonja mindössze 13 részt fog tartalmazni.


Jeff Pinkner és J.H. Wyman készítők elmondták, hogy az 5. szezon a negyedik évad jövőbe tekintős részének befejezésétől fog folytatódni, de több részletet még a Comic-Conon sem árultak el. Sajnos (vagy szerencsére?) a fenti előzetes sem rendelkezik túl sok olyan pillanattal, amit ne láttak volna azok, akik Amerikával párhuzamosan figyelemmel kísérik a szériát, azonban mindenképpen jó ismét látni, hogy hova jutott el a Fringe az első rész nyitójelenetétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #7
    "Meg aztán a gyors olvasással nem akarom leterhelni az agyamat"

    Mivan? :D
  • donceleger #6
    Sajnos az én agyam nem ilyen, talán blokkom is tudat alatt ezen képességemet, mert eleve nem szeretem a feliratos dolgokat. Meg aztán a gyors olvasással nem akarom leterhelni az agyamat, na meg a perifériás megoldással sem, kikapcsolódni akarok filmnézés közben, nem mentálisan elfáradni.
    De olyan is volt már, hogy túl gyors a szöveg, nem bírtam elolvasni sem.

    Nálam egyszer régen olyan volt, hogy németül néztem egy filmet a PRO7-en, és lehet már a fáradság miatt, de egyszer csak azon kaptam magamat, hogy értem a szöveget, mintha magyarul beszéltek volna! Aztán fel is eszméltem, és megint németül pofáztak.
  • pokolfiu #5
    talán úgy hogy ha gyorsabban olvasol, nem maradsz le a történésről... nem?
  • zetortraktor #4
    Engem jobban zavar, ha látom a szereplők száját és teljesen máshogy mozog, mint hogy beszélnek. A feliratot nem kell olvasni. Perifériában nézed és a feliratképet kvázi lefényképezed az agyaddal és felfogod a szöveget pár tizedmásodperc alatt. Nem kell végigmenni a szavakon sorban.

    Szerintem ez csak technika kérdése, bár lehet, hogy más máshogyan csinálja. De itt a motiváció arra, hogy az ember megtanuljon angolul. Mert szerintem nagyon sokaknak felirat sem kell, értik anélkül.

    Aki fiatal, annak van ideje, és a neten egy csomó módon megtanulhat angolul. Ez alapvetés, hogy érdemes. Halasztani viszont nem érdemes, mert később kevesebb az idő és az ember sem tanul olyan jól.
  • donceleger #3
    Én viszont megvárom szinkronosan. Gyűlölöm, ha az olvasás miatt nem látom a történetet. Nem is értem, hogyan tudnak egyesek így élvezni filmeket-sorozatokat?!
  • Wittgen #2
    No, ha a magyar retek csak jövőre folytatja, akkor itt az ideje, hogy eredeti nyelven megnézzem "ingyér", pedig a szinkron tetszett... Gyanús, hogy a 3., 4., és 5. évadot együtt darálom le.

    Remélem a csaj ezek után kap még jó szerepeket, mert bírom nagyon.
  • Svlad Cjelli #1
    Ismet gratulalni szeretnek a felrevezeto cimhez! Mondja kedves Viktor, on direkt csinalja ezt?

    Mi az, hogy mozis elozetes? Komolyan?

    "Megerkezett a Fringe otodik evadjanak az elozetese"