Szekeres Viktor

Ebben a 23 moziban adják szerda éjféltől az új Batmant

A sötét lovag: Felemelkedés itthon jövő héten csütörtökön 40-60 kópiával fog indulni, 23 moziban azonban már szerda éjfél után meg lehet nézni, hogy mit hozott össze Christopher Nolan.

Itthon hivatalosan július 26-án, azaz csütörtökön mutatja be az Intercom A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) című képregényfilmet, melyet ismét Christopher Nolan rendezett, aki pályája elején olyan filmekkel tette le névjegyét, mint A Csapda, a Memento és az Álmatlanság című feldolgozás. Ezeket követte a Batman-trilógia, melynek epizódjai között szerencsére el tudta készíteni A tökéletes trükk adaptációját, valamint az Eredetet.

Ahogy azt a nagyszabású premierek esetében megszokhattuk, egyes mozik már szerda éjfél után egy perccel elkezdik vetíteni a filmet, amit a fanatikus Nolan-rajongók 23 moziban nézhetnek meg. A film hivatalos Facebook oldalának információi szerint ezek a mozik Budapesten a MOM Park (feliratosan!), Corvin, Sugár, Lurdy, Duna Plaza, Westend, Campona, Allé. továbbá az Aréna IMAX. Vidéken pedig a Cinema City Győr, CC Sopron, CC Debrecen, CC Székesfehérvár, CC Pécs, CC Szeged, CC Miskolc, CC Szolnok, CC Zalaegerszeg, CC Szombathely, CC Veszprém, CC Nyíregyháza, CC Kaposvár és a dunaújvárosi Dózsa mozikban lesznek éjféli előadások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pretorian #2
    Megyek Westendbe éjfélre ha tudok még foglalni jegyet holnap.
  • sajtosnudli #1
    Elég megtévesztő a cím, meg az első pár sor. Teljesen úgy jön le mintha ezen a héten lenne a bemutató, meg is lepődtem hirtelen emiatt.