Szekeres Viktor

Brad Pitt már szóba sem áll a World War Z rendezőjével

Nemsokára ismét Magyarországon fogja forgatni Brad Pitt a World War Z-t, azonban mára már annyira elmérgesedett a helyzet közte és a rendező között, hogy közvetlenül nem is kommunikálnak egymással.

A Vulture szellőztette meg, hogy a World War Z című zombis regény filmadaptációja még nagyobb bajban van, mint ahogy az első pillantásra tűnt. Mint az ismeretes, a többek között Magyarországon is forgatott film decemberre kitűzött premierjét 2013. június 21-ére halasztották nemrég, ugyanis a stúdió úgy döntött, hogy a film egy részét újra kell forgatni. Ezen újraforgatásokra Magyarországon fog sor kerülni, s a Paramount Damon Lindelofot kérte fel, hogy a szkript nem működő harmadik felvonását írja át értelmesebbre. Lindelof ezt nem vállalta, így helyére egykori alkalmazottja és barátja, Drew Goddard ugrott be.

A stúdió elégedetlenségének azonban nem csak a forgatókönyv lehet az oka, hiszen több forrás is megerősítette, hogy a főszereplőnek, Brad Pittnek már annyira elege van Marc Foster rendezőből, hogy egyszerűen szóba sem áll vele. Foster így csak feljegyzések és küldöncök útján kommunikál sztárjával - ebben leginkább a producerek segítenek. Mindebben az a legérdekesebb, hogy Fosterért annak idején éppen Pitt harcolt legjobban. Pedig mi is láthattuk, hogy míg a rendező pályáját remek filmekkel kezdte (Szörnyek keringője, Én, Pán Péter, Maradj!, Felforgatókönyv, Papírsárkányok), az első nagyköltségvetésű produkcióját, A Quantum csendjét csúnyán elbaltázta, bár ebben természetesen az akkor írósztrájk is szerepet játszott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ioko #3
    nekem is bejott a Quantum csendje de nem èrdekel ha veszekednek a pucos sztàrok ès az agybajos rendezok elèg ha jo a film.
  • metalos #2
    Egyébként már nem Lindelof írja át a harmadik felvonást, mert elhasalt vele, hanem Drew Gobbard, aki a Cabin in the Woods rendezője és Spielberg készülő Robopocalypse c. filmjének írója. Nem ártana naprakészebbnek lenni :).
  • Wittgen #1
    Nem is tudom, de nekem a Bond-film nagyon bejött. Lindelof kusza gondolatai és sehova nem vezető történetszálai ismeretében viszont némi fenntartással várom a filmet. Persze remélem jó lesz.