Szekeres Viktor

Itt az új Avengers-rövidfilm plakátja

A bosszúállók készítői minél jobban szeretnék kiszolgálni a rajongókat, éppen ezért az ősszel megjelenő DVD és Blu-ray kiadáson helyet fog kapni egy rövidfilm, mely a mozifilm záró képsorai után játszódik.

A Marvel Studios egy rövidfilmmel fog kedveskedni A bosszúállók szeptember végén megjelenő DVD- vagy Blu-Ray verzióját megvásárló rajongóknak. Az Item 47 egy Lizzy Caplan és Jesse Bradford főszereplésével forgatott filmecske lesz, mely két, nem túl szerencsés fiatalról szól, akik rátalálnak egy, A bosszúállók fináléjából származó idegen fegyverre. Persze a bajok csak ekkor kezdődnek, amit a duó rossz döntések sorozatával tetéz.

A filmecskében még szerepelni fog a Thorból és A bosszúállókból is ismert Maximiliano Hernández, valamint Titus Welliver, akik a S.H.I.E.L.D. ügynökeiként azt a feladatot kapják, hogy állítsák meg a párost, akikkel kicsit elszaladt a ló. A lejjebb látható plakát sajnos nem jár a lakossági forgalmazásban megjelenő A bosszúállók mellé, ezzel a San Diegóban jelenleg is tartó Comic Conon rendezendő "titkos" vetítésre csábítják a látogatókat, akik ajándékba természetesen a plakátot is megkapják.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)