Szekeres Viktor

Idegen bolygókon játszódó scifisorozat a Spartacus készítőjétől

Érdekes HALO - Az elit alakulat mixtúrának ígérkezik a Spartacus készítőjének legújabb sorozatterve, az Incursion. Ha megvalósul a projekt, akkor valószínűleg a scifi-rajongók fognak leginkább csápolni.

Steven S. DeKnightnak, a Spartacus készítőjének valószínűleg nem lesz sok ideje a bánkódásra azért, mert sorozata véget ér jövő év elején, hiszen a Starz csatornára fejlesztett legújabb projektje zöld utat kapott. Az Incursiont korábban a HALO című videójáték, valamint az HBO minisorozatának, Az elit alakulatnak egyfajta keresztezéseként írták le, de tegnap még több információt tudhattunk meg a projektről, melyből nemsokára akár pilotot is forgathatnak.

Az Incursion az emberi és egy földönkívüli faj háborújáról fog szólni, azonban az összecsapások színtere ezúttal nem a Föld lesz, hanem az idegenek bolygói. A sorozat története ezen bolygók meghódításáról fog szólni, valamint az idegen erők "visszanyomásáról", s a tervek szerint az egyes szezonok más-más bolygókon játszódnának, miközben az emberi katonák egyre beljebb hatolnak a földönkívüliek birodalmának területén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • highresolution #5
    nálam is scifi és fantasy szezon van, meg a videojátékoké :) jó lenne nyerni egy xbox360at :) http://minu.me/-foltfoglalo
  • bmw #4
    Helyes...

    Terra Novana vegleg vege lett?
  • Cef #3
    Jól hangzik, de inkább nem bizakodom. Annyi pozitívum van benne, hogy katonákról és háborúról fog szólni, így remélhetőleg nem kapunk egy újabb "Barátok közt sci-fiben" sorozatot.
  • kriszwells #2
    Csak legyen jó! Van sok sorozat amit nézek, vagy tervben van, de egy igazán jó scifinek örülnék, nyáron a scifi és fantasy szezonja van nálam (máskor is, de ilyenkor különösen) és ilyenkor a jó könyveket és sorozatokat keresem. De most még nem találtam igazán váróst.
  • CybeRick #1
    Túl szép, hogy igaz legyen. Remélem nem lesz egy Terra Nova szintű bukás belőle. Igaz, nekem az is bejött.