Szekeres Viktor

Jövőre folytatódik Spielberg idegeninváziós scifije

Idén is sokan nézték a Falling Skiest, így a sorozat jövője nincs veszélyben, s ezt támasztja alá az is, hogy a szériának otthont adó TNT csatorna berendelte a 3. évadot.

A TNT csatorna tegnap bejelentette, hogy jövőre is folytatja a Falling Skies című scifisorozatát. A nálunk egyelőre még mindig bemutatásra váró széria jelenleg második szezonja közepén jár, és annak ellenére fogja folytatni a TNT, hogy nézettsége csökkenő tendenciát mutat és a tavalyi adatok alatt marad. A siker kulcsa azonban nem a Falling Skies átlagosan 3,5-4 millió nézője, hanem az, hogy a csatorna sorozatai közül a fiatalok ezt nézik a legtöbben.

Akárcsak az első és a második évad, a harmadik is tíz epizódból fog állni, és a szereplőgárda nagy része vissza fog térni a folytatásra is. Ráadásul az előzetes tervek szerint most az írógárda sem fog változni, hiszen mint ismeretes a második évadon teljesen új stáb dolgozik. A rajongók számára minden bizonnyal érdekes hír, hogy a második szezon utolsó két epizódjában Terry O'Quinn is fel fog tűnni, aki a főhős Tom (Noah Wyle) karakterének tanárát és mentorát fogja alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a_n_d_r_e_w #8
    nem a loveval van gond, hanem hogy gagyi. Nem vagyok hadiszakerto, de ha mar egy haborus, gerillazos sorozatot csinalnak, legalabb kerjek ki 1-2 katonai szakerto velemenyet. Hatalmas blodsegek jellemeztek az elso, es sajnos a masodik evadot is.
  • Narxis #7
  • hitman08 #6
    Sci-fi témában elég gyér a felhozatal manapság, a Falling Skies pedig hatalmas űrt tölt be ezen a téren. Nem élvonalbeli sorozat, de mindenképpen jó szórakozást nyújt, a következő évadba biztosan több lóvét pumpálnak majd.
  • dresden1 #5
    Ó, ez meglep, azt hittem, kevesen nézik, mert tényleg nagyon rossz sorozat.
  • brueni #4
    yesss
  • Axlkenobi #3
    Mert ez egy drámasorozat, aminek a középpontjában egy család áll, mindez idegeninváziós köntösben.

    Én nagyon szeretem a sorozatot, úgyhogy örülök a harmadik évados hírnek.

    Egyébként a Falling Skies-t simán lehetne úgy fordítani, hogy Égszakadás.
  • csabipapo #2
    Zuhanó Egek, Égi zuhanás, Csillagok Hullása van elég idióta cím, amúgy meg a sorozat baromi unalmas családi drámává silányul néhány részben, itthon leadnak vagy 5 részt és úgyis kidobják a kukába.
  • kiralysanyi #1
    "A nálunk egyelőre még mindig bemutatásra váró széria"

    Biztos azért késik, mert még nem találtak neki kellően idióta magyar címet.