Szekeres Viktor

Gyengécske új plakátot kapott a 2012-es Emlékmás

Új plakát érkezett Az emlékmáshoz, s bár nem sikerült túl fantáziadúsra, azzal vigasztalódhatunk, hogy legalább a két női főszereplő rákerült. A hazai premierre augusztus 16-án kerül sor.

Sokan várják már a Sony Pictures nyári scifi-premierjét, Az emlékmást (Total Recall), már csak azért is, mert egy remek Phillip K. Dick-növella, a We Can Remember It for You Wholesale jelenti az alapját. Sokan emlékezhetnek rá, hogy a történetből már korábban is készült adaptáció Arnold Schwarzenegger főszereplésével, azonban a hírek szerint a mostani film, melyet Len Wiseman rendezett, kifejezetten hű adaptációja lesz a sztorinak.

A gyártó stúdió a marketing során a héten a nemzetközi jelenlétre erősített rá, aminek eredménye az alul látható plakát, mely minden bizonnyal nemsokára nálunk is látható lesz a mozikban, s mely elég fantáziátlan, toldott-foldott egyvelegnek tűnik, főleg az előző reklámanyagokhoz képest. Egyetlen előnye, s éppen ezért praktikus, hogy végre nemcsak Colin Farrellt láthatjuk, hanem a film két női főszereplőjét, Jessica Bielt és Kate Beckinsale-t.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)