Szekeres Viktor

Megvan a harmadik Fantasztikus Négyes-film rendezője

Talán harmadjára sikerült jó és sikeres Fantasztikus Négyes-mozifilmet letenni az asztalra. A Fox ugyanis jövő év elején elkezdi forgatni a népszerű szuperhős csapatról szóló rebootot.

Nemcsak a Daredevil, a fenegyerekről szolgált bejelentéssel a Twentieth Century Fox a Comic Conon, hanem a Fantasztikus Négyesről is. Mint az ismeretes 2005-ben és 2007-ben már készült két mozifilm a csapat kalandjaiból, azonban mindkettő gyengén sikerült és bukásnak is számítottak, így a stúdió nem folytatta sorozatát. Azonban idén A bosszúállók nagy sikere megmutatta, hogy a közönséget érdeklik a szuperhős csapatok, így lehet, hogy végre sikeres lehet az FF4 a mozikban is.


Eddig csak újságírói értesülésekre lehetett alapozni, most azonban már hivatalosan is bejelentésre került, hogy lesz Fantasztikus Négyes, s természetesen nem folytatás, hanem reboot lesz, ugyanis a Foxnak nem nagyon áll érdekében, hogy a régi filmekkel hozza összefüggésbe az újat. A rendező pedig az ugyancsak pletykált Josh Trank lesz, aki idén robbant be Hollywoodba, miután elkészítette a kifejezetten jól sikerült Az erő krónikája című szuperhősös mozit.

A Daredevil, a fenegyerekkel ellentétben a forgatást kezdését nem kell siettetnie a stúdiónak, s bár itt is fenyeget a jogok visszaszállása a Disney-re (és a Marvel Studiosra), de a Fox kivárja a Wolverine, valamint az X-Men: Az elsők második részeinek elkészültét, s csak utána vág bele a Fantasztikus Négyes rebootjába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #14
    Ez konkrétan elég nagy baromság. Evans színész, eljátszotta ezt is, azt is, ennyi erővel egy színésztől se nézz meg másik filmet, amiben nem ugyanazt a karaktert alakítja.
    Nekem pl. fel sem tűnt, hogy a Fantasztikus Négyesben is benne volt, talán mert rég láttam, és nem éreztem késztetést annyira az újranézéshez. Bár, hangsúlyozom, szerintem, az első rész egész nézhető volt. A második viszont gyenge, nekem személy szerint az Ultimate univerzumból átemelt Galactus sem jött be, jobban örültem volna az eredetinek - igaz, az jócskán megdobta volna a film költségvetését.
  • ktamas74 #13
    +1

    A Cristopher Nolan-féle Batman-en és a Watchmen-en kívül nekem egyik képregény-film sem tetszett.
    Popcorn xarok, 0 történéttel, idióta dialógusokkal....
  • GaborT28 #12
    Ebben az egészben az a legfelhábotrítóbb, hogy 5-7 éves filmekről van szó. Látszik, hogy ezek egy-nyári mozik. Nem lesz ez másképp Amerika kapitánnyal és a Bosszúállókkal sem. A film megjelenésekor nagy a csodálkozás, a taps az éljenzés, jönnek a statisztikákkal meg a bevételekkel(ami a nézőt szerintem nem biztos , hogy érdekli, ha a film önmagában jó) aztán egy hónap alatt mindenki elfelejti őket és belátják, hogy ez bizony egy sz@r volt.
    Itt van az aktuális Csodálatos pókember; már most érezhető, hogy ebből sem lesz klasszikus. Csupán az újdonság erejével hat.(és persze, ami a lényeg, hogy 3D-s)
  • adampierson #11
    Na pont emiatt, nem néztem meg az Amerika kapitányt, és emiatt fanyalodtam a Bosszúállóktól is. Amúgy, mit hisznek, mi lesz ebből? Lecserélik a színészeket és máris jobb film lesz? Mert más sztorit nem igen tudok elképzelni köréjük, már hogy jobbat. És igenis a suszter maradjon a kaptafánál, Mr. Evans!
  • Zombee #10
    http://www.sg.hu/cikkek/90840/oszig_el_kell_kezdeni_forgatni_az_uj_daredevilt_de_meg_nincs_foszereplo
    Vs. utolsó bekezdés. Egy nap két ellentmondó hír...
  • Zombee #9
    A Marvelé, de a filmekhez a jogokat eladták, ezért olyanok, amilyenek. A Marvel-Disney irányítás alatt készült filmek sokkal jobbak, meg a Vasember is erős, valamiért a Paramount nem erőltette a szart, mint pl. a Sony a Pókemberrel.
    A Foxról nem is beszélve: az első Fantasztikus Négyes még nézhető volt, de a folytatás és a Daredevil gagyi.
  • GaborT28 #8
    Ezek a karakterek a Marvel tulajdonai. Az más kérdés, h ki a megbízott felelős; a háttérből a Marvel irányít.(ha egyáltalán ezt lehet annak nevezni)
  • billbester #7
    Az a baj, hogy msot akkor megint egyezkednie kéne a Marvel/Disney-nek a Fox-al, mert ezek kellenek Thanoshoz. Ez így van. The Wolverine 2013 07 26 , X-Men: First Class 2 2014 07 18, mivel így van ezért max még szóba jöhet 2014 második fele.
  • Jawarider #6
    Azt az egy balesetet leszámítva, hogy megnéztem véletlenül a dögunalmas Éhezők Viadalát(pedig szeretem az ilyen filmeket), nem is tudom mikor voltam utoljára moziban. Nem tudom miért :-)
  • Béka Benő #5
    Na, ez a cikk is tele van ellentmondással !
    A cikk elején : " A Fox ugyanis jövő év elején elkezdi forgatni a népszerű szuperhős csapatról szóló rebootot. "
    Viktorkám, meg megint mit ittál össze ? Kurvára nem lesz semmilyen F4 forgatás 2013 elején, de egész 2013-ban sem !

    A cikk végén : " a Fox kivárja a Wolverine, valamint az X-Men: Az elsők második részeinek elkészültét, s csak utána vág bele a Fantasztikus Négyes rebootjába."

    Igen én is így tudom, hogy a filmet az új Wolverine és az X-Men First Class folytatás után készítik majd el. Ez már csak 2015-ben lesz !