Szekeres Viktor

Büntet az új Batman rajongói előzetese

Sokak számára még mindig messze van az új Batman-film premierje, ez abból derülhet ki számunkra, hogy egyeseknek továbbra is rengeteg szabadideje van, s valaki az idejét előzetesek fabrikálásával tölti.

A tavalyi év egyik legjobb előzetesét a Tetovált lány amerikai verziója szállította. A trailerben nem beszéltek sokat, inkább csak összevágták a film képsorait a Trent Reznor által feldolgozott Led Zeppelines Immigrant Song taktusaira, de az összhatás egyesek szerint nagyszerű lett, mások szerint azonban kibírhatatlan. Az alábbi trailert egy rajongó töltötte fel a YouTube-ra, csak ezúttal A sötét lovag: Felemelkedés eddigi előzeteseinek részleteit nézhetjük meg az Immigrant Song kíséretében.


A végeredmény mindenképp büntető, akár pozitív, akár negatív értelemben, s az ember ilyenkor érti meg igazán, hogy egy előzetesnek nevezett reklámanyag megítélésében mennyire fontosnak számít a zene. Persze pörgős előzetes talán még Tarr Béla filmjeiből is össze lehetne hozni, a nagy kérdés még mindig az, hogy sikerült Christopher Nolan búcsúja Denevérember karakterétől. Nálunk ez július 26-tól fog kiderülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cucumber87 #3
    Büntet az biztos...az érzékeimet!

    Tartsunk már meg egy szintet kedves SG szerkesztőség, már ha minden napra kell egy Batman cikk.
  • Jawarider #2
    Világosítson fel valaki, a maszkos majom a bemutatóban és a szteroiddal felpumpált állat ugyanaz a személy ?
  • codylcran #1
    Ez Hans Zimmer zenéjéhez képest kritikán aluli :/