Szekeres Viktor

Mégsem adják ki a Prometheus bővített verzióját

Sok rajongó kapta fel pár hete a hírre, miszerint a Prometheus lakossági verziója a film bővített verzióját is tartalmazni fogja, de most az derült, hogy ez mégsem lesz így.

Nem túl jó hír látott napvilágot múlt hét vége felé: a 20th Century Fox ugyanis megerősítette, hogy a Prometheus című scifi francia Blu-Ray kiadása mindössze 15 perc törölt, illetve alternatív jelenetet fog tartalmazni, nem kerül rá a korongra a korábban emlegetett kibővített verzió. Mindez pedig azt is jelenti, hogy a nemzetközi kiadás is hasonló specifikációkkal fog bírni - természetesen a törölt jelenetek mellett jó pár egyéb bónusztartalom rákerül a filmet tartalmazó korongra, többek között Ridley Scott audiokommentárja, 4 vírusvideó és rengeteg werkfilm a forgatás majd minden szakaszáról.

A 130 millió dollárból készült, a közönséget eléggé megosztó scifi bevétel szempontjából Amerikában a hétvégén folytatta szabadesését, premierje ötödik hetére a nyolcadikról a tizenötödik helyre zuhant, s jelenleg 122,4 millió dollárnál tat. Nemzetközileg valamivel erősebbnek bizonyult a Prometheus, hiszen már a 170 milliós bevételt is átlépte, s nálunk is kifejezetten jól teljesít, nemsokára meglehet a 200 ezres nézőszám is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shamanist #13
    Vagy mégis?
  • Zombee #12
    Idézem: "kevés kivételtől eltekintve nem tesznek hozzá semmit". Az, hogy az Alien filmeknél így van, nem jelenti azt, hogy a Prometheusnál is működne, pláne, hogy Ridley Scott így gondolja.
    Másrészt az Alien filmeknél én lényeges dolgokat nem láttam - az Alien3 rendezői változata kimaradt eddig, arról nem nyilatkozok, az Alien4 és az Alien 1-2 percnyi, nem túl lényeges pluszt tartalmaz csak, az Aliens közel 20 perce csak részleteket mutat, érdemi új dolgot nem tesz hozzá, leszámítva, hogy innen tudjuk meg, hogy Newt családja bukkant az űrhajóra.
  • Slainte #11
    A négy Alien filmből legalább háromban jók lettek az új jelenetek, javítottak az amúgy is csaknem tökéletes filmeken.
  • Zombee #10
    Ridley Scott elmondta, hogy a moziba került változat volt a rendezői.
    Attól nem feltétlenül lesz jobb egy film, hogy belekerül pár új jelenet, ezek kevés kivételtől eltekintve nem tesznek hozzá semmit.
  • immovable #9
    Mi a helyzet kalapos1 leamortizálódott a régi reged.? :D
  • wolruf #8
    Tudom, nem minden szempontból vág a gondolatmenetedhez, de amikor az Alien3-at moziban megnéztem, leírtam magamban a sorozatot. Aztán most mégis ott áll az eredeti Quadrilogy díszdoboz, és a 2. kedvenc filmem a harmadik rész (bár egyszerű látványvilágú, de) rendezői változata. Így akár még ez is lehetett volna egy "Na, így kellett volna moziba küldeni" hatású film. De személy szerint én nem veszem meg azt, ami "Wow, rajta vannak a vírusvideók is...", melyek egyébként a Youtube-tól kezdve egy vödör más helyen is fent vannak. Személy szerint így minusz egy vevő, pedig a bővített Blu-ray már a lelki bevásárlólistámon volt. Eddig.
  • noki2 #7
    Ez a film minden téren alulmúl....
  • Deus Ex #6
    Ebből a szegény filmből inkább törölni kellene, mint hozzáadni..
  • bmw #5
    Megneztem, hat nem vagott foldhoz mit ne mondjak......
  • endrev #4
    Hitlert is sokan követték.. :D