Szekeres Viktor

Ilyen a kopasz, kigyúrt Matt Damon a District 9 rendezőjének új, 2159-ben játszódó scifijében

Matt Damon nem viccel, ez már korábban is kiderült az Elysium lesifotóiról, de most ismételten bebizonyosodik, hiszen már hivatalos képen is látni, hogy milyen marcona lesz Neil Blomkamp új scifijében.

Megérkezett az első hivatalos fotó az Elysium című scifiből, mely a film főszereplőjét, Matt Damont ábrázolja. A film azonban nem (csak) miatta tartozik az igazán várt 2013-as alkotások közé, hanem mert rendezője az a Neil Blomkamp, akinek előző filmjét, a District 9-t annak ellenére jelölték 4 Oscar-díjra, köztük a legjobb filmjére, hogy műfaja scifi volt. (A közönség is kifejezetten kedvelte a Blomkamp YouTube-os rövidfilmje alapján készült District 9-t, hiszen a 30 milliós költségvetésre Amerikában 116, a világ többi részén pedig 95 millió dollár bevétel folyt be.)


A fenti kép az Entertainment Weekly múlt heti számában jelent meg, s mindenképp biztatónak tűnik, hatására talán még a filmet eddig várók is jobban várják a 2013. március elsejére kiírt amerikai premiert, amely, ha minden jól alakul azt jelentheti, hogy itthon már február végén is megnézhetjük a filmet. Az Elysiumban Damon mellett még olyan színészek fognak feltűnni, mint Jodie Foster, Sharlto Copley, Wagner Moura, Alice Braga és Diego Luna.

A történet 2159-ben fog játszódni, egy olyan világban, ahol a nagyon gazdag emberek egy Elysium nevű űrállomáson élnek, míg a többiek a túlnépesedett Földön. Persze utóbbiak mindent megtesznek, hogy feljussanak a luxusélettel kecsegtető Elysiumra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #3
    Mai világban már ezt sem zárhatjuk ki... :D
  • koschwarz #2
    meg elég gyökér kép, olyan mintha fotósoppolták volna a fejét valami játékkarakter testére :D
  • Ender Wiggin #1
    kopasznak kopasz, de nem látom a kigyúrtat...