Szekeres Viktor

Nem semmi plakátot kapott az óriásrobotos scifi

Látványos plakát készült a Pacific Rimhez, mely szavak nélkül is a nézők tudomására hozza azt, hogy nagyjából mire kell számítania annak, aki jegyet vált a filmre. Persze csak 2013-ban.

Mint írtuk már többször is, hétvégén indul San Diegóban a Comic Con, s ezen jeles alkalomból természetesen a Pacific Rim marketingesei is kitettek magukért, hogy a film ne csak panel keretében képviseltesse magát az eseményen, hanem vizuális anyagokkal. Készült tehát egy banner, valamint egy plakát, amin jól látni, hogy nem túlzás az "óriásrobotos" jelzőt használni a Pacific Rimre. A plakátképen az egyik főszereplő apró figurája mellett egy, általa irányított Jaeger látható.


Mint ahogy pár napja a film történetét közölve már leírtuk, a Pacific Rimben nem csak az irányított robotok lesznek óriásiak, hanem azok, a tengerből kiemelkedő lények is, akik ellen felhasználják őket. Persze nem kell aggódni, a film semmiképpen sem fog agyatlan akcióba és látványorgiába torkollni: bár rengeteg pusztítást fogunk látni, hatalmas díszleteket építenek fel, hogy másnap a porral tegyék egyenlővé azokat, a rendező, Guillermo del Toro a történetre fog elsősorban koncentrálni, s a karaktereket sem fogja elhanyagolni.

Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #4
    a 2012-es a Comic Con-on lesz úgymond betrailerezve.
  • eto demerzel #3
    a felso plakaton 2013 az alson 2012 van megjelolve. :D
  • anubys1984 #2
    Nem maradt le.
    Link
  • Béka Benő #1
    Amúgy ez a Pacific Rim-es vázlat is lemaradt a SG.hu filmes híreiből...