Szekeres Viktor

Beindult az új Robotzsaru víruskampánya

Az új Robotzsaru készítői nem szégyellősek, hiszen már több, mint egy évvel a premier elkezdték felfedni lapjaikat, s nem egy jövőbeli technológiai dizájnját megmutatják a film után érdeklődnek.

Annak ellenére, hogy csak 2013. augusztus kilencedikén mutatják be Amerikában a Robotzsaru rebootját, a gyártó stúdió már most beindította első, komolyabb víruskampányát. A kezdésre vélhetően azért került sor ennyire korán, hogy már az idei Comic Conon komolyabban felkeltsék a célközönség figyelmét a film iránt, melyben a svéd Joel Kinnaman fogja játszani a címszereplőt, s mellette olyan veteránok csatlakoztak a szereplőgárdához, mint Gary Oldman, Samuel L. Jackson és Hugh Laurie. (Különösen biztató, hogy a filmet az a brazil Jose Padilha rendezi, akinek első filmjét, az Elit halálosztókat vélhetően minden filmkedvelő látta már.)


A Columbia Pictures és az MGM közös filmjéhez többek között egy videó érkezett, valamint egy kép, mely az ED-209-eset ábrázolja. (A videó és as további reklámanyagok az OmniCorp honlapján lesznek továbbra is megtalálhatóak.) A videó egy OmniCorp-os reklámfilm, mely a cég legmenőbb termékeit mutatja be, valamint belebegtet egy új technológiát, az RC-2000-et, mellyel kapcsolatban mindenkinek le fog esni, hogy miről, illetve kiről van szó.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Ez az egész értelmetlen. Minek újraforgatni az eredetit más színészekkel? Akkor má inkább folytathatták volna.
  • Garou #2
    A régi ED egy klasszikus design, ez az izé meg jöhetne akármelyik mostani sci-fi-ből. Tizenkettő egykutya stílus. A régit kellett volna minimális kozmetikával visszahozni.
  • Béka Benő #1
    Ez a új ED-209-es baromi jól néz ki...kár, hogy a film PG-13-as besorolású lesz.