Szekeres Viktor

Dinoszauruszok a földönkívüliek ellen-előzetes érkezett

A földönkívüliek ellen a harcot felvevő dinoszauruszok története mindenképpen eredetinek tűnik, főleg, hogy úgy tűnik remek kezekbe került a produkció. Kérdés, mikor valósulhat meg.

Tavaly jelentették be Barry Sonnenfeld, rendező és Grant Morrison, neves képregényíró közös projektjét, a Dominion: Dinosaurs vs. Alienst, melyet képregényben és mozifilmben is megpróbálnak feldolgozni. A projekt, mint ahogy a lenti videóból is kiderül, abból az ötletből indul ki, hogy mi lett volna, ha a földönkívüliek több millió évvel ezelőtt, a dinoszauruszok korában próbálták volna meg "leigázni" a Földet, miképp lettek volna képesek ellenük felvenni a harcot a dinók.


A filmverzió egyelőre még messze van a megvalósulástól, de az biztos, hogy mindenképp egyedi projektről lenne szó. Viszont, mint látható, már készült egy előzetes a képregényhez, mely mozgó képregényként is napvilágot fog látni. Itt még további három interjút is meg lehet nézni a készítőkkel, akik elmondják, hogy 3 filmre való történetet vázoltak fel, így siker esetén még jó ideig láthatjuk a világot megmentő dinoszaurusz hősöket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Béka Benő #12
    A Csatahajó vagy a Cowboyok és Űrlények csak az amerikai kasszáknál volt égő, bevétel szempontjából ! Tévedés ne essék, nekem is bejöttek ezek a filmek !
  • donceleger #11
    Igazán kíváncsi lennék filmbéli ízléseidre, hogy akkor neked mégis milyen filmek jelentik a csúcsot!
    Szerintem a Cowboyok jók voltak, a Battleship-et még nem láttam, de aki igen, az nagyon dicsérte!
    Nyilván nem Oscar díja fogják jelölni a filmet, de szerintem jó lehet, főleg, hogy nem Asylum produkció lesz! (bár engem azok is szórakoztattak, már annyira gagyi volt, hogy jó volt)
  • Yagami #10
    Sok minden megy le a gyomromon, de ez még nekem is valami elképesztően nagy iszonyatnak tűnik:) Ugró T-Rex egy idegen-járőr-robotra? Ebből nem kell Asylum-filmet csinálni, ez maga AZ Asylum-film.
    További szép estét!
  • Garou #9
    Igen, valószínűleg egy tökös, eredeti ötletbe (élővilág harca az idegen fenyegetés ellen dialógusok nélkül) fognak majd milliókat feccölni, az Hollywood ismérve.

    Ja nem, mégsem. A trailerben látható harci festést meg díszeket és odaerősített extra csontfegyvert viselő dínók után erre nem fogadnék. Nem ez lesz Sonnenfeld nagy visszatérése, attól tartok.
  • brueni #8
    hát nem idiótább ötlet mint alient a predator ellen állítani...szerintem eredeti, jó lenne filmen látni...
  • carville #7
    Amint hallani fog az Asylum erről a filmről rögtön leforgatják a saját változatukat is, effelől nincs kétségem.
    A címe meg valami olyasmi lesz majd, hogy Náci Dínók a Kommunista Űrlények ellen.
  • csabipapo #6
    Nekem tetszik:) Remélem jó lesz!
  • zetortraktor #5
    Az Avatar olcsóbb volt, mint pár mostani film, nem kell felülni mindenféle bulvárinformációinak, egy keresés az egész - minden más költség csak járulékos. A technológiai fejlesztést egy cég végzi, az eleve nem számít bele, hiszen ezerfele licencelhetik.
  • zetortraktor #4
    Neked komolyan ebben az tűnik eredetinek, hogy mi a két oldal? Szerintem nem kicsit érdekes egy olyan történet, amiben még emberek sincsenek, állatok harcolnak egy fenyegetés ellen, mondjuk egy darab dialógus nélkül. (Ez utóbbit persze ki lehet kerülni, de addig lehet bizakodni, hogy valami jó kisülhet belőle.)
  • Béka Benő #3
    Remélem nem lesz akkora égés mint a Csatahajó vagy a Cowboyok és Űrlények.
    Amúgy hány millió dollár kéne egy ilyen sci-fi attack-filmhez ?
    200-250 millióból már össze lehetne hozni ? Vagy kéne ehhez 300 is ?
    Csak összehasonlításképpen a James Cameron avatarja 500 millió dollárból készült !
    Bár abban már a 3D-s kamera legyártása is benne volt.