Szekeres Viktor

A TV2 RTL-es emberekkel megy neki a konkurenciának

A TV2 majdnem egymilliárd forintból fogja elkészíteni legújabb valóságshow-ját, s a műsor stábjába a csatorna profi reality-s szakembereket igazolt. Kérdés, hogy ez elég lesz-e a nagyobb sikerhez.

A Bors információi szerint a TV2 semmit sem bíz a véletlenre várhatóan ősszel induló The Voice – Magyarország hangja című valóságshow-jával kapcsolatban. Ez már abból is kiderülhet, hogy a csatorna szerződtetett két olyan szakembert, akik korábban az RTL-es valóságshow-k felvirágoztatásán dolgoztak, a nézettségi eredmények fényében megállapíthatjuk, hogy sikerrel.

A TV2 szóvivője által is megerősített értesülés szerint Wágner Tamás június 25-től dolgozik a TV2-nél, s producere lesz az énekes reality-ben, korábban a Csillag születik második, harmadik és negyedik szezonjának felelős szerkesztője volt, ahogy két széria X-Faktornak is. Deák Viktória, adásrendező pedig a The Voice - Magyarország hangját gyártó PaprikaLatinóhoz került, korábban olyan műsorok szerkesztőjeként dolgozott, mint a Szombat esti lát, a Csillag születik és az X-Faktor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Hiába. Mivel licencelt formátum, majdhogynem mindegy, ki a producere, azokon áll vagy bukik a siker, hogy a néző kit lát/hall a tévében. Mivel profi tévésekről van szó, ismét nem e téren lesz a hiba, hanem szokás szerint abban, hogy unalomig ismert klisés hangok, dalok sorakoznak majd fel, ezúttal arc nélkül. Ez a baj az énekes műsorokkal, hogy mindenki ugyanolyan, mint az előző X szériában, és akinek véletlenül lenne saját karaktere az elején, a végére abból is egy tucatszart csinál a producer meg az a homokos stylist.
  • Béka Benő #1
    Na, a TV2-nél újra beindul a nagy pénzmosás !