Szekeres Viktor

Kibővítik a Terra Nova utolsó részét

Ha már véget ért a Terra Nova, annyi mindenképp örömöt okozhat a rajongóknak, hogy a nemsokára megjelenő DVD-re kedvencük utolsó epizódja bővített formában kerül fel.

Ősszel fog megjelenni Amerikában és Európában a Terra Nova című időutazós, ősvilágos scifi-sorozat, mely hiába volt nagy dérrel és dúrral beharangozva, elég gyengére sikeredett, amire a nézők úgy reagáltak, hogy megbuktatták. A mindössze egy évadot megérő széria legjobb epizódja sokak szerint a pilot mellett a szezonzáró volt, melyet valójában két egybefűzött rész volt. A rajongók most örülhetnek, hiszen a DVD-re az Occupation/Resistance címet viselő epizód bővített változata fog felkerülni, bár arról egyelőre nincs hír, hogy mennyivel és mivel bővítik a tévében látott képsorokat.

Persze további extrák is várhatóak a nálunk még mindig a premierjére váró széria lakossági forgalmazásba kerülő kiadásán. Például afféle forgatási naplót láthatunk a legelső epizód készítéséről. de megismerhetjük a számítógéppel generált dinoszauruszok előállításának titkait is, s persze nem hiányozhat a kiadványról pár kimaradt jelenet, a bakiparádé sem. Aki pedig belsős információkra kíváncsi, az audiokommentárral is végignézhet pár kiválasztott epizódot.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Akkor mar biztos, hogy nem lesz tobb belole?
  • Kasya #2
    Ne feltétlen, csak többnyire. Lehetett streamen is nézni, lehet valaki kint él stb...
  • endrev #1
    Vicces, hogy - ha belegondolunk - egy olyan sorozatról cikkeznek, amely valójában mindenki csak torrentről ismerhet... :D