Szekeres Viktor

Már most érkezik a Big Bang Theory új szezonja

Maximum egy reklámszünetet kell várni a hazai tévénézőknek arra, hogy a harmadik szezon lezárása után a negyedik évadot is elkezdhessék az Agymenők című szituációs komédiából.

Lehet, hogy a COOL az második évad leadása utáni hosszú kihagyást próbálja jóvá tenni, mindenesetre már most a héten, június 29-én pénteken elkezdik adni az Agymenők, vagyis a The Big Bang Theory 4. szezonját. Ez azt jelenti, hogy a 19:25-kor adásba kerülő 23. résszel záruló harmadik szezont 19:50-kor azonnal folytatni lehet a negyedikkel, s természetesen az évadnyitó nem csak a páratlan számú harmadik évados epizód miatt lett elővéve, hiszen jövő héten érkezik a folytatás is.


Az Agymenők rajongóit egyébként mostanság elkényeztetik az RTL-közeli csatornák, hiszen míg a COOL az új epizódokat adja, addig az RTL Klubon szombat délutánonként végre az egész ország láthatja a sorozat első szezonjának részeit. Ez azt jelenti, hogy a letöltőkhöz, valamint a COOL százezres körüli táborához további pár százezer honfitársunk csatlakozott, így már semmiképp sem mondhatjuk, hogy csak egy réteg ismeri a legnézettebb amerikai komédia sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #3
    Magyarországon is megy ez a sorozat ? :o
    Kicsit le vannak maradva asszem...
  • mg1992mg #2
    Dettó...

    Azért jó lenne, ha végre egy olyan ember foglalkozna ezzel az oldallal, aki nem ír ekkora hülyeségeket :D
  • nimfas #1
    Viktor.... anyukája nem csuklik? :-)

    Miért nem teszi bele a cikk nevébe az "ITTHON" szót, már megörültem, hogy az amcsiknál kezdődik az új szezon... :-S