Szekeres Viktor

Itthon a humorvilág legnagyobbjai

Idén is megrendezésre került Amerikában a Comedy Awards-díjátadó, melyet itthon a leginkább humorközpontú csatorna, a Comedy Central fog sugározni felvételről.

2011 után idén másodszor rendezték meg az amerikai Comedy Central díjátadóját, a Comedy Awardsot. A humor művelőinek rangos ünnepén azon színészek, írók, rendezők és humoristák, stand-up comedy előadók munkásságát ismerik el, akik sok vidámságot csempésznek az amerikai polgárok mindennapjaiba. Az exkluzív gálát 2012. július 1-jén 22:20-kor tűzi műsorára a magyar Comedy Central.


A díjazottak között ott van többek között a csatorna két remek sorozata, a Louie és a Városfejlesztési osztály. De nemcsak hagyományos díjakat adnak át a gálán, hanem például egyes humoristák életművét is elismerik. Például a stand-up comedy ikonjának Robin Williamset választották, míg a legjobb nevettetőnek járó Johnny Carson-díjat a legendás komikus, Don Rickles vehette át, aki amellett, hogy remek humorista, a Kelly hőseiben is játszott, és ő a Toy Story Krumplifej urának eredeti hangja is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!