Szekeres Viktor

Új videó érkezett a nyár scifi-komédiájához - csak 18 éven felülieknek

Fura, hogy míg tavaly nyáron egymást pipálták le bevételben és minőségben a komédiák, addig idén nyáron jó, ha 3 igazán vicces film a mozikba kerül. Az egyik most új előzetest kapott.

Fura, hogy míg tavaly tele volt sikeres komédiákkal, köztük korhatáros vígjátékokkal, addig idén egy csúnyán elhasaló Adam Sandler-filmen kívül nem sok mindent mutattak be Amerikában. Persze most hétvégén érkezik a Ted, de utána megint hatalmas hallgatás lesz, csak július 27-től láthatjuk a The Watch-ot és augusztus elején a politikaközpontú The Campaign-t, s ezzel be is zárja a boltot nyárra a műfaj.


Ráadásul a The Campaign kampánya egyelőre még csak plakátokra szorítkozik, így a komédia-rajongóknak egyelőre be kell érniük a The Watch legújabb, piros színű, azaz R-es korhatárbesorolású részletével. A hazai premiernek még nincs hivatalosan időpontja, de valószínűleg viszonylag hamar láthatjuk a Ben Stiller, Vince Vaughn, Rosemarie DeWitt, Jonah Hill, Richard Ayoade, Will Forte és Billy Crudup főszereplésével készült scifi-komédiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lipi1980 #1
    Mondja már meg nekem valaki, hogy ebben a trailerben a "shut the fuck up"-on kívül mi volt korhatáros?

    De lehet, hogy nekem kellene az angolomat frissíteni, bár 90%-át azért értettem...