Szekeres Viktor

Még egy alapszereplő távozik a Barátok köztből

Nemsokára búcsút int a Barátok köztnek a Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Péter, aki a kezdetektől oszlopos tagja volt a szappanopera stábjának. Az okok állítólag kreatívak.

Úgy tűnik, hogy nem csak a Kertész Gézát alakító Németh Kristóf fog eltűnni nemsokára a Barátok köztből, hanem az Andrást alakító R. Kárpáti Péter is, aki egyébként a kezdetektől része volt a sorozatnak, igaz sosem vívott ki magának akkora népszerűséget, mint a rosszfiúk karakaterei. Kalamár Tamás, a szappanopera producere R. Kárpáti távozásáról azt mondta a Blikknek, hogy "Egyszerűen András karakterébe tizennégy év után már nehéz újat csempészni, ezért a jövő évben kiírjuk a sorozatból, így még a nézők hónapokig láthatják, de hogy visszatér-e, azt csak a jó ég tudja. Ez persze azt is feltételezi, hogy nemsokára új szereplők érkeznek"


Azt egyelőre nem tudni, hogy R. Kárpáti Péter miképp fog távozni a sorozatból, hogy a történetet írók milyen sorsot szánnak neki, de mintegy ellentmondva a producer által elmondottaknak, még az is elképzelhető, hogy a karakter életét fogja veszteni, hiszen sokak szerint elképzelhetetlen, hogy úgy távozzon, hogy a családja maradjon a sorozatban. A színész a sorozatból való kiszállása után tanárként fogja folytatni, valamint tovább fog szinkronizálni, s bízik abban, hogy a meglévő színházi munkák mellett adódnak újabbak is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Azt azért ismerd el, hogy a Barátok köztnek több köze van a bélsárhoz, mint Nobel-díjas írók műveihez.
    Nehezen tudom elképzelni, hogy egy 1x éve tartó napi sorozat egy epizódjában több történjen, mint egy rendes sorozat fél szezonjában. Abból ítélve, amennyit láttam a Barátok köztből, egy rendes epizódnyi cselekmény egy hét alatt van, sok az üresjárat, és a cselekmény minősége (is) finoman szólva kifogásolható.
    Én inkább néznék Oscar-díjas filmeket helyette. Ja bocs, nem nézek tévét, mert megszakítják reklámmal, ott a csatornalogó, a korhatárkarika, meg ha valami hű de nagyon saját gyártású műsor lesz sztárjelöltekkel vagy utcáról a villába bepakolt fekáliaemberekkel a való világot bemutatva, akkor az is logót kap, legalább negyed képernyőset. És még a maradék élményt is elveszik a filmekből esetenként új szinkronnal és vágással - csak minek a 16-os karika, ha megvágják és újra szinkronizálják az Utolsó cserkészt.
  • winnie #7
    mivel nézed, ezért elhiszem, de akkor valamit rosszul csinálnak. nekem az a tapasztalatom, hogy a szappanoperák egy részében több történik, mint egy sorozat fél szezonjában. hiszen ez a műfaj lényege.
  • winnie #6
    Ez csak egy példa, de ugyanúgy fogyasztják többmillióan a Nobel-díjas írók műveit.
  • coolbboy83 #5
    Pontosan arról szól, mint 10 éve! A SEMMIRŐL !!!
  • trollibusz #4
    Egyél szart. Több millió légy nem tévedhet!
  • bbccc #3
    Mi lenne ha távoznál a fórumból örökre? Miért akarod hogy távozzon? Ha nem nézed akkor nem mindegy? Ha több millióan nézik napi szinten nem lehet rossz.
  • winnie #2
    más műsor lenne helyette. nem hiszem, hogy bárkit is zavarna. vagy ennyire akarsz nézni valamit napi szinten az rtl klubon 20.00 és 21.00 között? get a life?
  • Fenrir #1
    Mi lenne ha maga a Barátok Közt távozna a képernyőről örökre?