Szekeres Viktor

Megérkezett egy robotos scifi előzetese

2013-ban majd minden hónapra jutni fog egy-egy érdekes scifi, de a műfaj szerelmesei még azokon kívül is bőven fognak találni őket érdeklő filmeket. Talán valakit épp a The Prototype fog izgatni.

Mivel mostanában nem folynak a csapból a robotos scifik, ráadásul a Spielberg-féle Robocalypse is csúszni látszik, ezért lehet, hogy aki ilyen filmekért rajong, örülni fog a The Prototype előzetesének. Még akkor is, ha a készítők és szereplők neve alapján azt lehet feltételezni, hogy a film elkerüli a mozikat és lakossági forgalmazásban fog kikötni. A rendező a korábban produkciós asszisztensként dolgozó Andrew Will, a főszerepben pedig Joseph Mawle-t lehet látni, bár mellékalakként Neal McDonough is fel fog tűnni a filmben.


Az Act of Valor gyártójának új filmjében egy katonai létesítményből megszökött robot prototípus után fog folyni a hajsza, nem csak a kormány, hanem a készítője is szeretné megtalálni a gépet. A premierre az első előzetes alapján 2013-ban fog sor kerülni, de addig az ígéretek szerint még egy teljesebb trailer is fog érkezni, mely részleteiben is bemutatja a film történetét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seven44 #5
    Nincs valakinek infója mikor várható moziban vagy DVD-n ez a film?
  • pokolfiu #4
    az alapsztori meg erősen rövidzárlat, nemde?
  • Dénes é #3
    Azért ahogy néztem nekem is az ugrott be mint a video alatt pár kommentelőnek. Egy kis Hellboy (a robot sisakja) -Crysis (maga a ruha) - Prototype (sztori) keverék a cucc :)
  • NEXUS6 #2
    Hmmm.... valahogy azért van egy hangulata.
    Nagyon nem várom, de min dvd-n bizti megnézem.
  • Mister #1
    short circuit brutál verzióban? :)