Szekeres Viktor

Megjött Adam Sandler Drakulás filmjének teljes előzetese

Már teljes előzetes is van annak a Hotel Transylvaniának, melynek eredeti szinkronhangjait többek között Adam Sandler és Andy Samberg szolgáltatja, akik az Apa ég!-ben is együtt játszanak.

Megérkezett a Hotel Transylvania című Sony animációs film teljes előzetese. Ez az a film, amiben Adam Sandler lesz Drakula karakterének szinkronhangja, de mellette még olyan színészeket (és énekest) nem fogunk hallani a magyar szinkron miatt Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Cee-Lo Green, David Spade, Steve Buscemi, Molly Shannon és Jon Lovitz. Nemsokára vélhetően a magyar trailer is megérkezik, s akkor össze is hasonlíthatja mindenki, hogy melyik verzió tetszik neki jobban. (Szerencsére a magyar animációs szinkronok általában jól szoktak sikerülni.)


A Hotel Transylvania amerikai premierje szeptember 28-án lesz, egyelőre azt még nem tudni, hogy itthon mikortól láthatjuk a filmet, de valószínűleg nem kell sokat várnunk rá. Az animációs filmek és sorozatok rajongóinak fontos információ, hogy a filmet az a Genndy Tartakovsky rendezi, aki 1996-ban robbant be a köztudatba a Dexter laboratóriuma című animációs sorozattal, majd később olyan szériákat talált ki, mint a Szamuráj Jack és a Szimbionikus Titán, sőt, az első Star Wars-animációs széria, a Csillagok háborúja: Klónok háborúja is az ő nevéhez fűződik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)