Szekeres Viktor

Mégsem reboot lesz a Transformers 4

Michael Bay óvni szeretné a rajongókat, hogy rebootként emlegessék a 2014-ben bemutatásra kerülő új Transformers-mozifilmet, amelynek egyelőre még nincs címe, de a negyedik lesz a sorban.

Michael Bay a nemrég megnyitott Transformers: The Ride-3D elnevezésű vidámparki látványosság megnyitója alkalmából hivatalos formában is beszélt a The LA Times újságírójával, s elejtett pár információt a robotos sorozattal kapcsolatosan. Mert Bay szavai szerint a Transformers 4 nem reboot lesz, hanem folytatás. Bár, tette hozzá a rendező, mindez csak játék a szavakkal, s neki ez a szó nem tetszik, mert semmiképpen sem az a helyzet, hogy mindent újrakezdenek, mint mondjuk a mostani A csodálatos pókember, vagy a Christopher Nolan-féle Batman: Kezdődik! esetében.

Michael Bay elmondása szerint a negyedik részben ugyan teljesen új karakterek lesznek, de a történet folytatása lesz az előző 3 epizód sztorijának, mindössze új irányokba viszik el. A film forgatókönyve még nem készült el, jelenleg Ehren Kruger dolgozik rajta. Ez azt is jelenti, hogy az első két részen dolgozó Roberto Orci - Alex Kurtzman-duót ezúttal nem engedik a filmek közelébe, de persze nem kell amiatt aggódni, hogy tapasztalatlan személy készítené a szkriptet, hiszen Kruger, miután Transformers második részének átírásában is részt vett, a harmadik történetét mér egyedül találta ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #5
    Hát én sem értettem miért csináltak belőle egy kukacpásztort, mikor egy igen húzó név a TF világában Sokkoló. Hihetetlen dramaturgiai ötlet lett volna Üstökös, Sokkoló, Sentinel és MEgatron ármánykodása, mert pont ezek voltak akik hatalomra törtek...
    ők tudják...
  • hitman08 #4
    Ha valóban lesz töke Baynek és bandájának, akkor előbb-utóbb tényleg behozzák Unicront, ő mondjuk igazán feléleszthetné Megatront, aki onnantól ugyebár Galvatronként funkcionál. Optimust jól kinyírnám a helyükben valahogy, aztán színre léphetne Rodimusz no meg a Dinobotok. Sokkolót mondjuk orbitális hiba volt ennyire könnyen elintézni, egy ostoba parasztnak tűnt a filmben, aki kiáll a mezőre lövöldözni.
  • winnie #3
    simán kitalálhatnak újakat, kibővítik a mitológiát, stb.
  • ddt500 #2
    Majd jön Unikron és jól feltámaszt mindenkit.
  • csabipapo #1
    Hogy akarnak pl új főgonoszokat behozni,ha már a legjelentősebbeket kinyírták a "filmekben" illetve a játékokban?