Szekeres Viktor

Mégsem cserélik le az egyik Barátok közt-karakter arcát

Az eredeti tervek szerint négy karaktert is más színész vitt volna tovább a Barátok köztben, azonban a távozni készülők egyike nem jutott be a Színház-és Filmművészeti Egyetemre, így folytathatja a szereplést.

Pár napja kiderült, hogy nagygenerálon esik át a Barátok közt szereplőgárdája, hiszen egy színészt (Németh Kristóf) lapátra tesznek, négy másikat pedig lecserélnek. Ez utóbbi kvartett (Balázs, Timi, Péter, Máté afféle Tildázás áldozata lett volna, azaz karakterük megmarad, mindössze az őt játszó színészt, illetve gyereket váltották volna le. (A tipikus szappanoperás húzás eddig háromszor fordult elő a sorozatban. Tilda mellett Gabi és Linda arca "cserélődött le".)

Ma azonban kiderült, hogy míg a kisgyerekek karakterei valóban megváltoznak (Miklós és Nóra kislányát, Timit Jelinek Éva, míg Juli kisfiát, Mátét Puha Kristóf alakítja a továbbiakban egy előre meg nem határozott időponttól), addig az idősebbek közül csak a Petit alakító Barna Zsombor távozik, köszönhetően annak, hogy sikeresen felvételizett a Színház-és Filmművészeti Egyetem bábszínészi szakára. Azonban a Balázst játszó Aradi Balázs marad a sorozatban, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy nem jutott be az egyetemre, mely tiltja hallgatóinak az efféle forgatásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    Egyetértek, keményen odamondtál. Az nem is igazi foglalkozás. Le kell nézni. Több száz vagy ezer kisgyereknek örömöt szerezni gagyi.
  • Laza #1
    "bábszínészi szakára"

    Na, csak jó volt valamire a BK ... bábszínészi ... beszarok :D