Szekeres Viktor

Az eddigi legjobb előzetes az új Batmanhez?

Talán az egyik utolsó A sötét lovag: Felemelkedés-előzetes érkezett meg, igaz a premierig még bő egy hónap van, s a marketinggépezet még minden bizonnyal nem áll le.

Az elmúlt napokban inkább tévés előzetesek jelentek meg Christopher Nolan legújabb filmjéhez, A sötét lovag: Felemelkedéshez (The Dark Knight Rises), most viszont érkezett egy új, "normális" hosszúságú trailer is a Nokia jóvoltából, s bizony többek vélemények szerint eddig ez lett a legjobb a hosszú videók közül. És ez még akkor is igaz lehet, ha elsősorban csak a Denevéremberre és Bane-re koncentrál, ráadásul most már elég jól össze lehet rakni a film történetét is.


Amerikában július 20-án örvendhet a nép a premiernek, itthon ehhez képest még hat napot kell várnunk, bár ha szerencsénk van, akkor premier előtti vetítések keretében korábban is megnézhetjük a Nolan-féle trilógia záró epizódját. Aki pedig hajlandó a megszokottnál többet áldozni a filmre, az Budapesten a Cinema City Aréna IMAX-termében is láthatja azt, hogy Nolan mely jeleneteket forgatta speciális, IMAX-kamerákkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #11
    Nocsak, van aki kilát Nolan seggéből? Minden elismerésem barátom...ebben a nagy hype-trutyiban nehéz evickélni ugyebár.
  • Yagami #10
    Az egész "Nolan-féle" (jáj) Batman-sorozatot Joker karaktere vitte/viszi el a hátán még mindig; nélküle a 2.rész semmit nem ért volna kb. Az első részt hagyjuk, semmi extra, a harmadik meg kevés lesz a Dark Knight-hoz képest. Legalább egy jó időre el lehet felejteni ezt a karaktert (hacsak nem csinál egy 4. részt is, pénz beszél alapon).
  • creed13 #9
    Tény, h nekem sem tetszik és nem is értem miért rakta bele Nolan Macskanőt, de miután az első 2 rész tetszett, ezért inkább nem mondanék egyelőre negatív jelzőket a filmre, júliusban minden kiderül...
  • Ender Wiggin #8
    @skynet:"Még mindig nem értem hogy lehet egy ilyen baltaképű deszka fapicsát berakni egy olyan szerepbe aminek az egyik alapja a szexuális vonzerő..."

    Látod, életemben először egyetértek veled. Nolannal a legnagyobb bajom, hogy kurva bénán castingol. Sikerült a legkevésbá vonzó színésznőket főszerepbe tennie mindegyik batman filmjében. Plusz a karizma nélküli pöszegyerek, mint Wayne, a nevetségesen kicsi, de legalább sznob felsőtízezeri brit kiejtéssel hörgő Bane...

    Ami a trélert illeti, pont, mint a Pormétyeusz. Egyre jobb reélereket gyártottak, egyre nagyobb volt a hype, és a végén egy szar. Ebben a batmanban is minden, de minden díszletnek látszik. Még hogy reális...persze.
  • tomboy013 #7
    A macskanővel nem vagyok én sem kibékülve ennél a filmnél. Nem bírom mikor gizda megcsinált csajok akcióznak. Tipikus mű hollywoodi szarság. Nem tudom miért kellett a Nolan féle Batmant is elvinni ilyen irányba. Legyenek benne elmebeteg állatok mint a Joker volt mert az illik bele, nem pedig vézna akciózó picsák.
  • Darth Sith #6
    csak ennyit tennék hozzá a catwoman témához:
    "Selina Kyle is never referred to as her famous alter ego "Catwoman" during the movie. However, various official merchandise and marketing material refer to Selina Kyle as Catwoman when she is wearing her masked costume. "
  • Skynet #5
    Legalább olyan reális alakítás lesz mintha Pamela Anderson játszana el egy Jeanne d'Arc-ot.....
  • Skynet #4
    Remélhetőleg Macskanő szerepe annyi lesz mint a trailerben...Szinte semmi..
    Még mindig nem értem hogy lehet egy ilyen baltaképű deszka fapicsát berakni egy olyan szerepbe aminek az egyik alapja a szexuális vonzerő...
  • pokolfiu #3
    attól a tény még tény marad...
  • zetortraktor #2
    Milyen fényt? Semmilyet. A zemberek nem tudják, hogy mik a technikai jellemzők, ha látnak valamit, az nekik nem bug, hanem feature. Az átlagember nem fog máshova járni, ha van a közelében IMAX. Mondjuk az átlagember nem is jár IMAX-be, mert nem tudja, hogy mi az.