Szekeres Viktor

Új magyar filmcsatornák indulnak

Megújul a Filmmúzeum és a Zone Romantica. Régi "értékeit" is megtartva, július 2-ától Film Mánia és Film Café néven sugároz tovább a Chello Central Europe két filmcsatornája.

Mint arról már korábban is beszámoltunk új néven folytatja további létezését a Filmmúzeum és a Zone Romantica: előbbi Film Mánia, utóbbi pedig Film Café lesz július másodikától. A Chello Central Europe tájékoztatása szerint a két új filmcsatorna a hollywoodi kasszasikerekre és stúdiótartalmakra koncentrálva népszerű filmek és sorozatok kiegyensúlyozott kombinációját nyújtja, s teszi mindezt a hazai nézői igényekhez szabva. (Ez utóbbi kifejezés meglehetősen talányos, akár arra is lehet gondolni, hogy a meglehetősen alacsony szinten lévő igényeket fogják kielégíteni...)

Júliusban például 60 új filmet láthatnak a két filmcsatornán. A júliusi 2-i indulást egy nagyszabású marketingkampány kíséri, amelynek keretében a nézők megismerhetik a két új filmcsatornát. A Film Mánia és Film Café kiemelt műsorai sajtó- és online hirdetéseken, köztéri reklámhordozókon, valamint közösségi oldalakon és a különböző Chello csatornákon kerülnek népszerűsítésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!