Szekeres Viktor

Tom Cruise a felhők között játszódó scifi forgatásán

Tom Cruise-t nemsokára egy musicalben láthatjuk, viszont jövőre ismét egy nagyköltségvetésű moziban fog felbukkanni, még pedig egy egekben játszódó scifiben.

After Earth, Pacific Rim, Star Trek 2, Robotzsaru, Végjáték, A burok, Elysium - csak pár cím a 2013-as év hollywoodi mozis scifi felhozatalából. Egy cím hiánya rögtön szembeötlik azoknak, akik hébe-hóba olvasnak filmhíreket, mégpedig az Oblivioné. A Tom Cruise, Olga Kurlyenko, Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Nikolaj Coster-Waldau és Melissa Leo főszereplésével készülő scifi-thrillert az a Joseph Krasinski jegyzi, aki a bevételi szempontból enyhe csalódást okozó Tron: Örökséget is rendezte.

A netre felkerült képek pedig a New Yorkban zajló forgatásról származnak, bár nem túlságosan beszédesek, (a többit itt lehet megnézni) mindössze annyi derül ki belőlük, hogy Cruise Olga Kurylenko társaságában forgatott az Empire State Building lábánál. A 2013. április 26-i premieridőponttal rendelkező scifi Kosinski saját képregényén alapul és a jövőben játszódik egy olyan Földön, amelynek felszíne a sugárzások miatt élhetetlenné válik, így az emberiség a felhők fölé költözik, ahol ráadásul a romokat túró földönkívüli fajtól is biztonságban vannak. Ebben a világban talál egy egyszerű szerelő egy kényszerleszállást végrehajtó járműben egy nőt és olyan eseményeket láncolatát indítja el ezzel, melyek révén minden addigi tudását megkérdőjelezi.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    T.C korához képest itt elég jól néz ki.