Szekeres Viktor

Az M:I-4 és az új Batman után újabb film forog IMAX-ben

Az Amerikában 2013. május 17-én bemutatásra kerülő Star Trek 2 nem elég, hogy 3D-s lesz és IMAX-moziban is megnézhetjük, de jó része még IMAX-kamerákkal is kerül felvételre.

Az IMAX Corporation és a Paramount Pictures Corporation bejelentette, hogy a J.J. Abrams-féle, egyelőre hivatalos címmel még nem rendelkező második "újkori" Star Trek-mozifilm IMAX 3D-formátumban is bemutatásra fog kerülni. Ez persze még nem akkora újság, hiszen ma már rengeteg film esik át konverzión, azonban a megállapodás szerint Abrams használni is fogja, illetve használta a forgatás során az IMAX-technológiát, több kulcsjelenetet vettek fel a jobb felbontást kínáló készülékekkel.

Ez azt jelenti, hogy a vizualitásért rajongók ismét csápolhatnak, hiszen a tavaly december Mission: Impossible - Fantom protokoll huszonegynéhány perce, valamint a júliusban bemutatásra kerülő A sötét lovag: Felemelkedés legalább 1 órája után ismét láthat valódi IMAX-es jeleneteket a kijelölt mozikban. A rendező elmondta egyébként, hogy az eredményt minden várakozást felülmúlt, a remek felbontásban mind az Enterprise, mind az akciójelenetek pazarul festenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!