Szekeres Viktor

Új kép 2013 egyik legjobban várt scifijéből

Miközben a scifi-fanatikusok inkább az Obliviont vagy a Pacific Rimet várják 2013-ból legjobban, akad olyan scifi, mely egy másik nézői csoportot mozgat meg igencsak.

A burok (The Host) annak ellenére, hogy kivételesen várt filmje 2013-nak, nem feltétlenül a scifi-rajongókat hozza izgalomban, hanem inkább az Alkonyat-filmek rajongóit, ugyanis a vámpíros történetek szerzőjének, Stephenie Meyernek legújabb történetének adaptációjáról van szó. Most talán kicsit csillapodik a filmet várók türelmetlensége, hiszen a könyv formájában már nálunk is jó ideje kapható A burokhoz újabb forgatási kép érkezett az Entertainment Weekly jóvoltából.


A képen a főhőst alakító Saoirse Ronan, valamint Jake Abel látható, mellettük még Max Irons, Diane Kruger, William Hurt és Frances Fisher fog komolyabb szerephez jutni a filmben. Az Amerikában március 29-én bemutatásra kerülő A burok rendezője Andrew Niccol lesz, a történet pedig a szerelem és az emberi szellem túléléséről fog szólni egy háború idején, mondhatnánk, ha kellőképpen homályosan akarnánk fogalmazni. (Egyébként egy idegeninváziós sztorit kell elképzelni, ahol a támadók láthatatlanok.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • syn7h37ic #14
    Vazz...
    Itt nem vámpírok szopnak f@szt, hanem ET...

    Régebben a vámpírok vért szívtak, az idegenek meg "békével jöttek"
  • kalapos01 #13
    "A sci-fi műfajában az utóbbi években csak szemét alkotások kerültek bemutatásra."

    Helyesbítek helyetted is. Csak szarokat néztél. Hogy miért..., nem tudni.
  • kriszwells #12
    Moon, Pandorum, Cargo ami így hirtelen eszembe jut és tetszett.
  • GerY5 #11
    Köszi, rákeresek.
    További tippeket is szívesen fogadok. :)
  • FoodLFG #10
    Iron Sky

    Nem annyira scifi (meg nem is ismeretlen), de ezen a filmen sírva röhögtem. Akik bírták a red alert játékok humorát, azoknak ajánlott. Szerencsére nem fárasztó, zs-kat parodizálása korábbi filmeknek, annál sokkal okosabban oldották meg.
  • GerY5 #9
    Tud valaki az elmúlt néhány évből valami kevésbé ismert sci-fit mondani? Hátha van valami színvonalas alkotás, amit érdemes lenne megnéznem. :)
  • xido #8
    Ha nekem van legjobban várt scifi-m a muszáj-szerelmes scifi kategóriában,akkr az az Upside down lesz,nem más...
  • Etinger #7
    Kellene az adblock mellett valami adtitle. Ott is belehet állítani, hogy pl kismacskákat lássak a villogó idegesítő reklámok (vagy csak úgy általában a reklámok helyett). Ez meg mondjuk az ilyen bulvárcímekért felelős kiegészítő lenne, és az ilyen címeket cserélné le szövegekre:

    "Ha meg akarod felezni az IQ-d, csak akkor olvasd el", "Baromság megint...", "Klikkelés vadász bulvárhír", "Megtévesztő cím, érdektelen tartalom" stb :)

    Szóljon valaki ha letölthető a cucc :)
  • csabipapo #6
    A sci-fi műfajában az utóbbi években csak szemét alkotások kerültek bemutatásra.
    Ez a film ha elkészül valószínűleg 20 évre jegeli a sci-fit.
    Örülök,hogy Philip K. Dick, Isaac Asimov és Ray Bradbury már nem érte meg ezt.
  • kriszwells #5
    Én szeretem a megszállós illetve idegen élettel kapcsolatfelvevős filmeket, ebből is a kedvencem az első kapcsolatfelvételes. Ilyenből jöhetne már egy tényleg jó, amiben van egy kis filozofálás is, nem csak akció. Nagyon jó filmet lehetne csinálni ha azt dolgoznák fel, milyen is lenne az emberek/riség reakciója... fogalmam sincs mi ez könyv szóval látatlanba nem szólok le semmit, bár Alkonyattal valamelyest képben vagyok. Remény hal meg utoljára, de lehet ez se igaz mindig. Se baj, majd egyszer csinál valaki egy jó scifit is :)