Szekeres Viktor

Hugh Laurie lehet az új Robotzsaru főgonosza

Gary Oldman és Samuel L. Jackson után Hugh Laurie is csatlakozhat a klasszikus Robotzsaru rebootjához. Az egykori Dr. House ráadásul rosszfiúként mutathatja meg a mozikban, hogy mit tud.

A Heat Vision értesülései szerint a Robotzsaru (RoboCop) rebootját készítő MGM és Sony megtalálta azt a színészt, aki alkalmas lehet a film rosszfiújának eljátszására. Egyelőre még nincs aláírt szerződés, de már folynak a tárgyalások a Doktor House című, idén megszüntetett tévésorozat főszereplőjével, Hugh Laurie-val. A lap értesülései szerint az angol színész az eredeti filmből is ismert céghez hasonló Omnicorp nevű vállalat gonosz és ultragazdag elnök-vezérigazgatóját alakítaná.

Laurie színre lépésével már négy fősre bővülne az új Robotzsaru szereplőgárdája. Az már korábban kiderült, hogy a svéd Joel Kinnaman fogja alakítani a főhőst, a rendőr Alex Murphy-t, akit úgy mentenek meg a haláltól, hogy kiborgtestbe ültetnek. Mellette még fontos szerepet fog kapni Gary Oldman, aki kiborgot megálmodó és megtervező tudóst játszhatja, valamint Samuel L. Jackson, aki egy médiamogult személyesíthet meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #7
    ennek ellenére gennyesre keresik magukat, mert felnőtt pár generáció minden földrészen, akik már magukba szívták az amerikai kultúrát... mégis sírnak, hogy jaj de rossz nekik, amikor a bevételek csak növekednek

    amúgy a robocop-nál sosem értettem gyerekként, hogy miért nem használták ki a villainek, hogy korlátozottan és lassan mozog a bádogember (na jó, egyszer-kétszer elkalapálták, hogy aztán elkövessék a hibát, hogy megint belenézzenek szemből az ágyú csövébe)

    remélem a rebootban már nem 1-2 km/h -val fog mászkálni, mint a csiga
  • sector512 #6
    Én örülök a reboot-nak, Joel Kinnaman jó lesz a szerepre.
  • Ender Wiggin #5
    De nem Ronny Cox volt a főgeci, legalább is, ha skálázni lehetne a gonoszságot. Lehet, hogy a hierarchiában ő volt az, de alig láttuk gonoszkodni. Arra a pár mondatos szerepre kár sztárgázsis színészt igazlni, elég lett volna Ben Kingsley is...:-D
  • pokolfiu #4
    szerintem nem az ő szerepére gondoltak cikkírás közben, hanem akit Ronny Cox alakított...
  • endrev #3
    Reboot-remake-prequel... Hollywood válságban...
  • Ender Wiggin #2
    Mine ezt is rebootolni? Mert klasszikus? Ráadásul nem az öreg volt a főgonosz, hanem inkább a kifutófiúja, Clerence Bodicker, akit hollywood egyik örökös zs kategóriás főgecibe skatulyázott zsenijénél Kurtwood Smithnél jobban senki sem tudna eljátszani.
  • Omegared #1
    Az OCP az nem Omni Consumer Products volt?