Szekeres Viktor

Egy színészt kirúgnak, négyet másikra cserélnek a Barátok köztben

Az RTL Klubos Barátok köztben egy klasszikus szappanoperás módszert fognak használ, amit már korábban is bevetettek pár alkalommal: négy karaktert alakító színészt is le fognak cserélni.

Az elmúlt napokban több Barátok köztös hír is napvilágot látott, s mivel Magyarország kedvenc tévésorozatáról van szó (az SG-s fórumtopik is vezető helyen áll a sorozatok között), ezért mindenképp érdemes szót ejteni az elsőként a Blikk által szállított információkról, melyeket később a sorozat készítője is megerősített. A történet további alakítása miatt kiírásra kerül Géza karaktere, akit Németh Kristóf alakított. A rosszfiút tél felé láthatják a nézők utoljára, de persze később visszatérhet, mint ahogy 2001-ben, előző távozását követően is visszatért.

További négy karaktert megtart ugyan a sorozat, de lecserélik az őket alakító színészeket. Távozik Aradi Balázs és Barna Zsombor, előbbi Balázst, utóbbi Petit alakítja, mivel a színészek egyetemre készülnek, s az iskola hallgatói nem szerepelhetnek az iktatási időszak alatt sehol. De nem fogjuk többet látni Rada Klaudiát és Kergyó Richárdot sem - Timi és Máté karaktere meg fog változni, idősebbé fognak válni, így bonyolultabb és nagyobb mennyiségű szöveg megtanulására alkalmas gyerekek érkeznek helyülre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Elvileg igazad van, de tekintettel a minőségre, a nézőkre igazából mégis helytálló valóban a megfogalmazás.
  • csabipapo #3
    Tényleg ez magyarország kedvenc sorozata?O.o
  • akyyy #2
    ha néznéd a sorozatot, tudhatnád, hogy a mátét, és a timikét alakító "szinészek" igazából robotok :S
  • brueni #1
    Bakker, a szövegtanulás nem alkalmasság, hanem képesség kérdése. Ilyetén a mondatban "alkalmas" helyett "képes"-t kellene használni. Végtére is emberekről van szó, nem gépekről...