Szekeres Viktor

Folytatódik az egyik legjobb szuperhősös scifi - itt az előzetes

Sajnos manapság egyre kevesebb olyan sorozat van, melyek szereplői szuperképességekkel rendelkeznek. Ezek közül az egyik az Alphas, amelynek nemsokára kezdődik a 2. szezonja.

Július 23-án folytatódik Amerikában a Syfy csatorna egyik tavalyi újonc sorozata, az Alphas, mely itthon minden bizonnyal az Alfák címet kapná, ha valamelyik csatorna úgy gondolná, hogy vannak itthon olyan nézők, akik a krimik nyomozóin kívül mondjuk pár szuperképességgel rendelkező illetőről is megnéznének egy sorozatot. Ráadásul az Alphas alapjába véve egy krimisorozat, melyben egy "nem mindennapi" emberekből álló csapat próbál rossz útra tévedt, ugyancsak "nem mindennapi embereket" elkapni.


Az Alphas-t indulásakor elég sok kritika érte, főleg a krimi aspektus erőltetése miatt, de az ígéretek szerint a 2. évadra nagy változások várhatóak, s ennek többek között az lesz az egyik jele, hogy a széria Bruce Miller személyében új vezető írót kapott. Miller eddig olyan sorozatokon dolgozott, mint az Eureka, a Médium, a Vészhelyzet és a 4400, de egyik széria stábjában sem töltött be vezető szerepet, így most tudja először maradéktalanul kiélni kreatív energiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Grodt #1
    Szeretem, jó kis sorozat. Bár nem ütött akkorát mint a Heroes, de van benne potenciál. Várom már a szezon kezdést :D