Szekeres Viktor

Húzós magyar thriller sorozat készül

P13 - A jövő hírnökei címmel új websorozat forgatása kezdődött el pár hete. Az, hogy nem csak egy amatőr próbálkozásról van szó, a neves színészekből álló szereplőgárda is jelzi.

A produkció közleménye szerint 2012. április végén elkezdődött a P13 – A jövő hírnökei című új, magyar akció-thriller websorozat forgatása. A széria története egy lecsúszott szerkesztőség mindennapjaiba kalauzolja a nézőket, melynek tagjai életük legborzalmasabb éjszakáját élik át, amikor egy idegen toppan be életükbe, ráadásul a jövőből. Eltitkolt szenvedélyek törnek felszínre, a kihalt utcán egy fiatalember bűntény áldozatává válik, miközben a tomboló vihar rémálmokat szór szét az elfüggönyözött ablakok mögött.


A websorozat alkotói a magyar művészvilág jó néhány ismert személyiségét megkeresték, akik örömmel tettek eleget a felkérésnek. A történet állandó szereplőjeként látható lesz többek között Almási Sándor, Botos Éva, Dolmány Attila, Hábermann Lívia, Király Attila, Makranczi Zalán, Miller Zoltán, Ódor Kristóf, Polyák Lilla, Radnay Csilla, Szikszai Rémusz, Szõlõskei Timea és Sztankay Orsolya A forgatás legfontosabb eseményeiről, a sorozattal, szereplőkkel kapcsolatos részletes információkról a p13.hu oldalon lehet tájékozódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #2
    ne ítélj elsőre. Volt már egy egész jó próbálkozás ami be is fejeződött az volt a címe, hogy a MAB első néhány része kellemesen paráztató, hátborzongató izgalmas és titokzatos volt, ám miután a szomszédok átjöttek és poénkodni kezdtek egyre gagyibbá vált...
  • bcrics #1
    De gagyi:)
    Kb általános iskolában írtam hasonló scripteket a matekfüzet margójára.