Szekeres Viktor

Újabb filmpremier lett nagy siker itthon

Itthon is érdekelte a közönséget az új Hófehérke kalandfilm, mely az első helyet szerezte meg a hétvégi magyar mozis toplistákon, de a legjobb tízben még két további premierfilm is befért.

Magyarország legnézettebb filmje a hétvégi adatok szerint a csütörtökön bemutatott Hófehér és a vadász lett. A UIP-Duna Film 34 moziban mutatta be filmjét, s arra vasárnapig 37 321-en váltottak jegyet, ami a toplista első helyére és 47 millió forintra volt elegendő. Az idei második Hófehérke-film ezzel helyt követelt magának az idei év legjobb kezdései között is.


A múlt hét premierfilmjei közül meglepően jól rajtol az Amerikában leszereplő Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap, melyet 14 877-en néztek meg négy nap alatt, s ezzel a harmadik helyen végzett a hétvégi toplistán. (A két premierfilm a 29 232 eladott jeggyel a második helyet megszerző Men in Black - Sötét zsaruk 3-at fogta szendvicsbe.


A premierek közül még az első tízben követelt magának helyet az új Wes Anderson-film, a Holdfény királyság, melyet csütörtök és vasárnap között 2 135-en láttak 5 moziban. Ugyancsak most mutatkozott be David Cronenberg új filmje, a Cosmopolis, de csúfosan leszerepelt, ezernél alig többen nézték meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ayma #1
    Ez a Hófehér, ha összegezni akarom, akkor egy nagy halom batyu lett. És ezzel a film legjobb részét spoilereztem is:D