Szekeres Viktor

Júliustól el lehet felejteni a Filmmúzeumot

Már csak alig két hónapja van hátra a Filmmúzeumnak, hiszen július közepétől Film Mania címen kell keresni a csatornát. Ugyancsak névváltozáson eshet át a Zone Romantica.

Az mmonline értesülései szerint július elejétől új néven működik a Chello Central Europe több hazai csatornája. A legtöbb nézőt érintő változás minden bizonnyal az lesz, hogy Filmmúzeum neve Film Mania-ra változik. Ennek oka az, hogy a csatorna már jó ideje "nem volt hű a nevéhez", hiszen nem csak régi filmeket sugárzott. Hasonlóan meg fog változni a Zone Romantica neve, a szappanoperák rajongóinak nemsokára már Film Café-ként kell keresnie a csatornát. (Ezt a lépést többek között az indokolta, hogy a mostani elnevezés nem nagyon vonzza a férfi nézőket.)

A csatornákat tulajdonló Chello nemrég számos új elnevezést lajstromba vetetett a Szabadalmi Hivatalnál, amelyek arra utaltak, hogy további csatornáikat kívánják átpozicionálni, vagy legalábbis átnevezni. A társaság a női adók telített piacát látva tavaly megszüntette a Zone Clubot, és helyette egy új, gyerekeknek szánt televízióval, a Megamaxszal rukkolt elő, korábban pedig a Deko Tv-t nevezték át Spektrum Home-má.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lerboy #3
    Ezek tényleg azt hiszik, hogy a nézők a tv csatorna neve miatt nézik az adást?
  • Narxis #2
    Eljárt feletted az idő. :D
  • szekrény #1
    pár hete a Dupla dinamit ment a filmmúzeumon ekkor szembesültem azzal hogy elszállt az idő "nemrég" még HBO VHS-ről néztük most meg már olyan régi hogy egy múzeumról elnevezett csatornán sugározzák :D