Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Syfy lövöldözős online játékra épülő új tévésorozata

A Syfy Defiance elnevezésű új projektje meglehetősen érdekesnek tűnik az előzetese alapján, hiszen egy olyan, online játszható játékról van szó, melyet egy tévésorozat fog kiegészíteni.

Érdekes projektbe vágott bele az amerikai scificsatorna, a Syfy. Bár az elmúlt időszakban úgy tűnt, mintha az adó kezdené leépíteni valódi scifi-sorozatait, nemrég úgy döntött, hogy elkészíti a Defiance-ot, mely egy idegen megszállás után játszódna, azonban nem egy posztapokaliptikus környezetben, egy maréknyi túlélővel, hanem egymás mellett élő emberekkel és idegenekkel. A széria természetesen nem napjainkban játszódna, hanem 2047-ben.


A Grant Bowler, Jaime Murray, Julie Benz, Mia Kirshner és Tony Curran főszereplésével készülő széria különlegessége az lesz, hogy a forgatással párhuzamosan egy multiplatform, lövöldözős MMO-játék fejlesztése is folyik a Trion Worlds részvételével. A tervek szerint ugyanis a játék és a sorozat egymás mellett, illetve egymást kiegészítve fog létezni, s az egyik platformon bekövetkező, akár játékosok által előidézett események komoly hatással lesznek a másik platform történéseire.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    A Trion Worlds elozo mmo-ja, a RIFT, elegge sikeres jatek. Az mmorts-uket nem probaltam (End of Nations) de eppenseggel jol nez ki.
  • Chocho #2
    A játék eseményei kihatással lesznek a sorozat történetére? Ugyan, a game fél év alatt csődöt jelent, a sorozat meg vagy megáll a saját lábán, vagy húz maximum egy évadot.

    Kár, mert a sztori jó ötlet.
  • Teppik Amon #1
    Aki miat bele fogok nézni az Jaime Murray ;)