Szekeres Viktor

Liam Neeson büntet a Taken 2 első képein

Az Elrabolva alig 25 millió dollárból készült és csak Amerikában 145 milliós bevételt hozott, a világ többi részén pedig még 82 milliót, így nem csoda, hogy elkészülhetett a folytatása.

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően megérkeztek az első képek Liam Neeson nagysikerű akciófilmjének folytatásából, az Elrabolva második (Taken 2) részéből. A filmet Amerikában október ötödikén fogja bemutatni a Twentieth Century Fox, s bár egyelőre még hivatalosan nem tudjuk, hogy mikor lesz látható itthon a film, a hazai forgalmazó szinte biztos, hogy a világpremier környékén próbálja meg bemutatni.

Klikk ide! Klikk ide!

A második részre rendezőt váltott a producer Luc Besson és első pillantásra kissé aggasztónak tűnik, hogy Pierre Morel utódja az az ugyancsak francia Olivier Megaton lett, aki korábban olyan filmekkel tette le névjegyét, mint A szállító 3 és a Colombiana. Az Elrabolva 2 történetének ismét Bryan Mills, a visszavonult CIA-ügynök lesz a főszereplője. Ezúttal rajta próbál bosszút állni egy albán férfi, akinek a fiát az első részben megölte Mills. El is rabolja a volt ügynököt és feleségét azok isztambuli nyaralása közben, azonban Mills az ilyesmit nem szokta tétlenül tűrni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #12
  Hogy miért? Anno elvállalta ezt a szerepet, nyilván mert nem sok ilyet játszott korábban. És bejött a film a nézőknek, ekkora sikerre valószínűleg nem számított. Megjegyzem, szerintem jó film, lényegretörő akciómozi, kell az ilyen. Meg is vettem a filmet, amikor baráti lett az ára.
 • AZTA #11
  Köszönjük Emese! Most pedig mehetsz vissza a szalag mellé..
 • Wittgen #10
  Nekem pont ez tetszik, hogy a Neeson féle színészek igy a 45-50 éves korukra érnek be igazán, velük tudom a legjobban elképzelni a realista akciófilmeket.
  Feltörekvő alkonyat-fenegyerekek vergődésére meg nem vagyok kíváncsi.
 • Bhalage #8
  akciofilmekre gondoltam ertelem szeruen
 • bmw #7
  Jo lesz ez.:)
 • csimmasz #6
  Remek mozi volt az első, dinamikus és lényegre törő kevés körítéssel.
  Szerintem Liam Neeson nagyon jó szinész, a fehér pokolban is remek volt az alakításta.
 • Hungarikum #5
  Hirtelen Oliver Megatron-t olvastam.
 • winnie #4
  "a legtobb filmben tul sok a gondoölkozas"

  akkor ez a film a mai fiataloknak készült:)
 • Bhalage #3
  sok filmben a legtobb filmben tul sok a gondoölkozas a teketoriazas a lelkizes, a takenben ez NULLA (=0) liam bacsi mindenkit aki rosszfiu megol aztan megy tovabb. ezert fasza film. remelem a 2ik resz is ilyen lesz ^^
 • Al Ashrad #2
  Talán azért, mert kiváló színész. És remekül állt neki az első részben is a szerep, amit gondolom te még nem láttál. Habzó pofájú átlag kommentelő vagy 100 IQ alatt. Grat.