Szekeres Viktor

Az RTL megint belenyúlt a tutiba? Siker az új sajátgyártású sorozata

Az RTL Klubnak már megint összejött az élet, a csatorna illetékesei úgy tűnik, hogy jó licencet választottak újabb főműsoridős sorozatnak, hiszen A gyanú árnyékában sikere felülmúlja a várakozásokat.

Meglepően jól kezdett az RTL Klub vadonatúj, hazai gyártású napi sorozata, A gyanú árnyékéban. Az amatőr szereplőkkel eljátszott, dokumentarista valóságshow-s eszközökkel forgatott széria eredetije Németországban nagy sikernek számít, de még az RTL Klub sem volt abban biztos, hogy itthon jó lesz a fogadtatása. Ennek köszönhetően mindössze alig egy tucat epizódot forgatott le a csatorna első körben, ráadásul mindegyiket előre megírt, német forgatókönyvek alapján, de valószínűleg ősszel a folytatás sem fog sokat váratni magára.


A gyanú árnyékában május 14-i premierjét 1,329 millióan követték figyelemmel, ami 30,9%-os közönségaránynak feleltethető meg, míg a 18-49 éves kereskedelmi korosztályban 433 ezres volt a nézettség (30%-os share). A második részt már csak 1,162 millióan nézték, és a fiatalok száma is csökkent majdnem százezerrel, de még mielőtt komolyan megijedhetett volna az RTL Klub, a szerdai nézettségi adatok már a hétfőieket is meghaladták: 1,377 millió néző, a kereskedelmi korosztályban pedig 453 ezer.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #7
    "Mert hiába változtatják meg a neveket, a történeket a család és pár ismerős fel fogja ismerni, onnan pedig az adott családnak annyi."

    :facepalm:
  • chase #6
    "Mert hiába változtatják meg a neveket, a történeket a család és pár ismerős fel fogja ismerni, onnan pedig az adott családnak annyi."

    LOL! Ezek kitalált történetek!
  • donceleger #5
    Nem kell, nem nézem! Ennyi!
    Tv2 blokkolva! retekklub még nincs, de rajta vagyok! asszony a barátok közt miatt nézi, de folyamatos lelki terror alatt tartom, hogy micsoda hányadék az is! mindezt azért, mert már ő is azon a véleményen van, hogy szar, de már csak megszokásból is nézi!
  • Szefmester #4
    Teljesen jó ez... Tiszta Máunika só csak épp itt nem elmesélik a történteket hanem eljátszák. Már várom azt amikor kezdik majd veszteni a nézőket és előkerülnek a "a bátyó felcsinálta a kishugit, és az apjára fogta mert tudta hogy az is rájár esténként, mert a csóri kislány fogyatékos" Nah ekkor jön majd el a valódi trágyalé korszak a televíziózásban. Ez még csak ízelítő abból a mocsokból amit a nézők arcába öntenek. Ha nálam lenne egy mérőberendezés akkor furcsa módon egyik nagy sikersorozat sem szerepelne rajta. Sem kiscsillag, sem megafrász, se tahó világ, se máunika só, se ez...

    Ehhez nem kell fikagenerációhoz tartozónak lenni, elég ha van némi ízlésed. Elég az átlagembernek a saját bajaival megküzdeni és nem kellene még mások otthoni balhéit, botrányait is kiteregetni. Mert hiába változtatják meg a neveket, a történeket a család és pár ismerős fel fogja ismerni, onnan pedig az adott családnak annyi.
  • zetortraktor #3
    Köznapi stílus, semmi flikkflakk és még némi rejtély is van benne. Nem túl érdekes és kissé hosszú, de teljesen ártalmatlan. Nincs ebben semmi gáz, csak a fikagenerációnak.
  • csabipapo #2
    Ez a sorozat még a magyar "televíziózás" történetében is az egyik legnagyobb trágya amit kiadtak.
  • Narxis #1
    Katasztrófa.