Szekeres Viktor

Megvan, hogy ki lesz az új Hegylakó?

Lehet, hogy egy viszonylag nagy nevet sikerül szerződtetnie a Summitnak a Hegylakó feldolgozásához, azonban a szerződés megkötése egyelőre még messzebb van.

Még messze nem hivatalos a hír, de a Variety arról adott tájékoztatást, hogy forrásaik szerint a Lionsgate stúdió tulajdonában lévő Summit Entertainment Ryan Reynolds-ot akarja megszerezni, hogy a Hegylakó (Highlander) reboot főszereplője legyen. Miközben Reynolds van a kiszemelt színészek listájának élén, a lap azt is elismeri, hogy egyelőre még nem tisztázott, hogy történt-e hivatalos ajánlattétel, egyelőre csak az biztos, hogy folynak a tárgyalások és mindkét fél érdeklődik a közös munka iránt.


Az új Hegylakó forgatókönyvét Art Marcum és Matt Holloway írta, akiknek ez a negyedik közös munkájuk. 2004-ben a Shadow of Fear szkriptjével debütáltak, majd következett a 2008-as Vasember, illetve egy másik képregény-adaptáció, A megtorló: Háborús övezet. A halhatatlanok egymás elleni tusájáról szóló filmet Juan Carlos Fresnadillo fogja rendezni, akit legtöbben a 28 héttel később készítőjeként ismerhetnek, de annak idején az Intactóval futott be, mostanában pedig a Betolakodókat készítette el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #15
    Blade 3, Green Lantern, The Change-Up, X-Men Origins: Wolverine, Smokin' Aces, Harold & Kumar Go to White Castle és még vagy 30 filmben szerepelt, szóval nem az az ismeretlen senki, amúgy ha lesz új hegylakó biztos, hogy nem a 80-as, 90-es évekbeli vonalat fogja követni amit Lambert úrnak köszönhetünk, szóval előbb lássuk mi lesz belőle és utána fikázzunk...
  • BRobee #14
    Nem vagyok Ryan Reynolds fan, de a komolytalan jelző kicsit idejét múlt. Tudjuk, buliszervíz egyebek, de azóta szerepelt már "komolyabb" filmekben is. Buried, Safe house és a az utóbbiban kifejezetten kurvajó volt Denzel Washingtonnal. Szal még beleférhet, de első körben nekem tűnik gagyi szerepnek hozzá...
  • wraithLord #13
    :D Ja, nagyon gyenge lett. Vagyis nem tudom, milyen, nem voltam képes végignézni, pedig többször is próbálkoztam...
  • Reg5 #12
    Az előző a #6-os hozzászólásra ment.
  • Reg5 #11
    A Hegylakó 5-öt szerintem az egész színészi gárda tagadja.
  • Merces #10
    számit ki fogja játszani, az a lényeg hogy a nézők közé repüljön a fej meg végigcikázzanak a villámok a nézőtéren..
  • Zombee #9
    Christopher Lambert sem volt épp egy kigyúrt skót hegyi melák, az, hogy nem kölyökképű, egy dolog. Neki inkább bűnöző feje van :).
    Adrian Paul viccnek is rossz. Akkor már inkább Lorenzo Lamas hosszú hajjal :). De leginkább egyikük se. Oka van, hogy Adrian Paul nem tört be a moziba, és megrekedt egy szinten az olyan sztárokkal, mint Don "The Dragon" Wilson vagy Mark Dagascos, akiket mondjuk szeretünk, mert jó kis fos filmeket csináltak a 90-es években. Jobban belegondolva mondjuk a Hegylakó is eléggé B kategóriás film Sean Connery ellenére is, bár ez jól is állt a filmnek :). Nekem a két rendes folytatás is tetszett, a 4-5. részt viszont nem voltam, és nem is vagyok hajlandó megnézni.
  • tomboy013 #8
    Szerintem valami férfiasabb emberke kéne a Hegylakó szerepére. Ryan Reynolds szerintem túl kisfiús és komolytalan egy ilyen szerepre.
  • winnie #7
    persze, filmben van, csak mozis filmben nem nagyon, ez jelzi, hogy nem annyira elismert, nem nagyon jut komolyabb szerep közelébe, pedig gondolom próbálkozik. (legjobban az lepett meg, hogy két sorozatfőszerep után nem vendégeskedik sorozatban. pedig még christopher lambertet is látni olykor, most volt az ncis: los angeles fináléjában, és nem is rossz:)
  • wraithLord #6
    Gondolom azért "ismert", mert a magyar kereskedelmi adók még ma is agyba-főbe nyomatják a 20 éves Highlander sorozatot. Én is sokat néztem anno. Most pedig gépen nézem eredeti nyelven. No meg a két utolsó Highlander filmből is "ismert". :) A Highlander: Endgame még nem volt rossz. Bruce Payne-nel, Donnie Yennel, és persze Christopher Lamberttel... Olyan volt, mintha egy hosszabb sorozatrész lett volna. :) Azt hiszem, moziban is járt.
    Máshonnan nekem sem nagyon rémlik Adrian Paul neve. :) (Viszont IMDb-n megnéztem, és azért szerepelt más filmben is. És fog is.)