Szekeres Viktor

A foci EB szüneteiben hiányos ruházatú hölgyeket nézhetünk

Európai Bikini Liga alcímmel indít műsort a VIASAT6. A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa Bajnokság meccseinek szünetében csinos bikinis lányok 5 fős csapatokban rúgnak majd büntetőket a csatornán.

Június 8-tól indul az Európai Bikini Liga a VIASAT6-on. A 2012-es labdarúgó Európa Bajnokság meccseinek szünetében csinos bikinis lányok 5 fős csapatokban rúgnak majd büntetőket a csatornán. A műsor célja, hogy a futballrajongóknak alternatívát nyújtson a stúdióbeszélgetésekkel szemben és könnyed, szemet gyönyörködtető szórakozásra leljenek 15 perc erejéig.


Az EB ideje alatt jelentkező műsorban a csoportmérkőzések alatt a lányok az adott napon pályára lépő nemzetek színeiben játszanak. A meccsek végeredménye a sportteljesítményükön múlik és nem a hivatalos mérkőzések fényében alakul. A Büntető további különlegessége, hogy az Éden Hotelből megismert Levi új szerepben mutatkozik be. A kapusként Cipruson is játszó fiú ezúttal játékvezetőként közreműködik majd a meccseken. A műsort a SportKlubról is ismert szakavatott kommentátor, Horti Gábor fogja közvetíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #8
    az amerikai fociban kölön bajnokság van a bikinis csajoknak: LINGERIE FOOTBALL LEAGUE
  • donceleger #7
    Felháborító!
    Nagy hiba, hogy a focit hiányos öltözetű lányokkal általánosítják! Noha szeretem a bikinis lányok formás testét bámulni, csak nekem a tizenegyes rúgás nem passzol hozzá, sokkal inkább a tengerpart!
    Meg aztán ezeket a nagyobb eseményeket nem csak férfiak követik nyomon, nők sokasága is a képernyőre tapad. Nekik is kéne műsor, kigyúrt fecskében nyomuló pasik büntetői!
    Részemről maradok a szünetek közti elemzéseknél, visszajátszásoknál!
  • hammerjoe #6
    Pont a Horti Gábort találták meg?? Ne már!!! Egy mérkőzést néztem meg, amit ez a -nem is tudom minek nevezzem- egyén kommentált, hát megdöbbentem!! Olyan stílusa van, hogy "kinyílt a bicska a zsebemben" tőle. Egy király(i) mérkőzést élvezhetetlenné tett, a gyerekes állandóan poénkodni akarásával! De ha legalább poénos lenne!! De nem az!!! Legalább is számomra egyáltalán nem.....
    Tele van a "micsoda szájszag van most ott", és egyéb undorító dumáival a közvetítés!! Mikrofon közelébe sem engedném....
  • Al Ashrad #5
    Winnie-nek igaza van. Az igazi meccseket hol fogják adni tudja valaki? A szünetekben én is a bikinis csajokat választom. :) Levi jó arc, az Éden Hotelben nagyon vicces forma volt, hátha most is hozza a szintet.
  • winnie #4
    van, aki szerint ugyanaz egy hímtag ki-bemozgását nézni 5 percig, lassú svenk közepette - más viszont szívesebben néz pár nem meztelen, de csábítóan öltözött nőt, amint sportol. ízlés és beállítottság kérdése az egész.
  • AZTA #3
    Ennyi erővel pornó is mehetne helyette, úgyis egy a cél..
  • jeti00 #2
    nagyon helyes!
  • chase #1
    Szeretjük a bikinis lányokat. Jobban is, mint a focIt. :)