Szekeres Viktor

Cyborg szövetségest kap Vasember a 3. részben

Nemcsak főellensége lesz Tony Starknak a Vasember 3-ban, hanem szövetségese is, legalábbis erre utal az, hogy bekerült a filmbe James Badge Dale, aki Coldbloodot alakíthatja.

A Variety értesülései szerint James Badge Dale csatlakozott a Vasember 3 stábjához. A 24, a Rubicon, illetve a The Pacific - A hős alakulatból is ismert színész Eric Savint fogja alakítani, aki a képregényekben az amerikai hadsereg magas rangú tisztje, a Project: Ultra vezetője, azonban egy taposóakna roncsoló hatásának köszönhetően kibernetikus műtéten esik át és egy Coldblood nevű kiborgként keltik újra életre.


A fentiek ellenére Badge Dale karakterének csak a neve hivatalos még, az alaptörténet csak valószínűsíthető, mint ahogy az is, hogy Coldblood Vasember szövetségese lesz, hiszen a képregényben az volt, bár akadnak források, melyek ellenségként beszélnek róla. A film forgatása egyébként még a hónapban elkezdődik és a visszatérő Robert Downey Jr., Don Cheadle és Gwyneth Paltrow mellett újoncként már biztosan érkezik Ben Kingsley, Guy Pearce és Rebecca Hall, aki a kiszemelt, de végül időpont-egyeztetési gondok miatt a szerepet lemondó Jessica Chastain helyére érkezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)